Συνεχίζεται διαρκώς η περίοδος μεταγραφών και ανανεώσεων και στον Α.Σ. Άρης, με το τμήμα Υδατοσφαίρισης της ομάδας της Θεσσαλονίκης να ανακοινώνει πρόσφατα 3 ακόμα ανανεώσεις, δύο στο τεχνικό επιτελείο και μία στην ομάδα Ανδρών, η οποία του χρόνου επιστρέφει στην Α1 Κατηγορία!

Συγκεκριμένα, οι Θεσσαλονικείς προχώρησαν σε ανανέωση της συνεργασίας τους με τον τερματοφύλακα Βαγγέλη Τσακίρη, ο οποίος και θα συνεχίσει να υπερασπίζεται το τέρμα της ανδρικής ομάδας και στην Α1!

Μπορεί να είναι εικόνα ‎1 άτομο και ‎κείμενο που λέει "‎ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΝΔΡΩΝ s פפ APHS AS APHS WATER POLO #ΕιμαστεΟικογενεια‎"‎‎

 

Επιπλέον, ανακοινώθηκε η επέκταση της συνεργασίας του σωματείου με τον προπονητή κ. Παναγιώτη Τσολακούδη, για τη νέα αγωνιστική περίοδο με την ομάδα Παίδων (Κ15).

Ο κύριος Τσολακούδης, το Σεπτέμβριο θα παραμείνει μεν ως προπονητής στην κατηγορία των mini-Παίδων (K13), λόγω της διεξαγωγής του Πρωταθλήματος της συγκεκριμένης κατηγορίας, αλλά θα συνεχίσει το προπονητικό του έργο αμέσως μετά την ολοκλήρωσή του πρωταθλήματος, με τους ίδιους αθλητές, πλέον στην Κ15.

Μπορεί να είναι εικόνα ‎1 άτομο και ‎κείμενο που λέει "‎ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΟΛΑΚΟΥΔΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΑΙΔΩΝ (K15) S פפ APHS AS APHS WATER POLO #ΕιμαστεΟικογενεια‎"‎‎

 

Τέλος, σημαντική ανανέωση του Α.Σ. Άρη, αποτελεί αυτή με τον Τεχνικό Διευθυντή και προπονητή των ομάδων Εφήβων (Κ17) και Νέων Ανδρών (Κ19) κ. Κωνσταντίνο Παυλίδη.

Στα πλαίσια της τεχνικής αναδιοργάνωσης του Τμήματος Υδατοσφαίρισης, ο κύριος Παυλίδης, έχοντας εκπονήσει μαζί με τη διοίκηση το νέο, ολοκληρωμένο, πλάνο τεχνικής αναβάθμισης των υποδομών, συμφώνησε όπως ηγηθεί προπονητικά της ομάδας των Εφήβων, αναλαμβάνοντας παράλληλα και τη δημιουργία ομάδας Νέων Ανδρών.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΕΦΗΒΩΝ (K17) & ΝΕΩΝ (K19) S ១១ APHS AS APHS WATER POLO #ΕιμαστεΟικογενεια"

 

 

Επιμέλεια: Δέσποινα Μπαλαχτάρη

Facebook Comments