Μετά και την απόκτηση των δύο διεθνών παικτών από την Ιαπωνία (Αράκι, Αράι), ο νεοφώτιστος Ηλυσιακός και Πρωταθλητής της Α2 προχώρησε σε «κύμα» ανανεώσεων, επεκτείνοντας την συνεργασία του με σχεδόν όλους τους αθλητές της ανδρικής ομάδας που συνέβαλλαν στην άνοδο στην μεγάλη κατηγορία.

Ο «κορμός» της ομάδας των Ιλισίων παραμένει λοιπόν, ο ίδιος και για την σεζόν 2022 – 2023 αφού 10 μέλη από το σύνολο του Τάσου Σχίζα θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους, ξεκινώντας την προσπάθειά τους πλέον, στην Α1 Ανδρών. Συγκεκριμένα, ανανέωσαν οι: Παναγιώτης Ξυλάς, Διαμαντής Λεμπέσης, Θοδωρής Τρελλόπουλος, Βασίλης Κρανιάς, Αντώνης Τασσόπουλος, Νίκος Τούμπουρος, Στέλιος Τσίφτσης, Φαίδων Χριστοφίδης, Δημήτρης Πάλιος και Χρήστος Ασβέστης.

Αξίζει να σημειωθεί πως στη σύνθεση του Ηλυσιακού παρατηρείται ένα μοναδικό «μείγμα» νεαρότερων και εμπειρότερων αθλητών που ήδη έχει αναπτύξει μια ομοιογένεια και αναμφίβολα θα ενισχυθεί με την παρουσία των δύο Ιαπώνων παικτών.

Η επίσημη ανακοίνωση του Ηλυσιακού ΑΟ:

«Ο Ηλυσιακός Α.Ο. ανακοινώνει την παραμονή στην ανδρική ομάδα πόλο του Βασίλη Κρανία, του Παναγιώτη Ξυλά, του Διαμαντή Λεμπέση, του Θοδωρή Τρελλόπουλου, του Νίκου Τούμπουρου, του Στέλιου Τσιφτσή, του Φαίδωνα Χριστοφίδη, του Χρήστου Ασβέστη, του Αντώνη Τασσόπουλου και του Δημήτρη Πάλιου.
Σας ευχόμαστε πολλές επιτυχίες στην καινούργια μας προσπάθεια στην Α1 και πάνω από όλα υγεία».

 

Facebook Comments