«Ξέρανε» Υδραϊκό και Βουλιαγμένη και την… «κάνει»!

by Aquafeed 24

Απίστευτο και όμως αληθινό καθώς το καθεστώς μεταγραφών αθλητών στις εθνικές ομάδες, επηρεάζει αρνητικά την ιταλική Ορτίτζια, η οποία αποχαιρετά ξαφνικά τον καλύτερο παίκτη της.

Συγκεκριμένα, ο Μπόρις Βαπένσκι αφήνει την ομάδα από τις Συρακούσες άμεσα ώστε να ταξιδέψει στη Γεωργία και να αγωνιστεί στο εγχώριο πρωτάθλημα, προκειμένου να προλάβει να πάρει διαβατήριο, το οποίο για να εκδοθεί χρειάζεται ο παίκτης να έχει αγωνιστεί στη γεωργιανή λίγκα για ένα τουλάχιστον έτος.

Λίγο πριν τους ημιτελικούς του Euro Cup, όπου η Ορτίτζια βρίσκεται γιατί απέκλεισε τη Βουλιαγμένη στα προημιτελικά και τον Υδραϊκό στους ομίλους, ο Βαπένσκι αποχωρεί με στόχο να παίξει με το σκουφάκι της εθνικής Γεωργίας (σ.σ Είναι Σέρβος) τον Ιανουάριο του 2020 στο πανευρωπαϊκό της Βουδαπέστης!

Η Γεωργία φημίζεται για τη… μεταγραφή αθλητών καθώς στην εθνική ομάδα παίζουν ήδη οι Κροάτες Γέλατσα, Κρεπούλια και Ελέζ, ενώ τον ίδιο δρόμο με τον Βαπένσκι ενδεχομένως ακολουθήσει ο Ιταλός διεθνής, Φάμπιο Μπαράλντι, όπως αναφέρει το wpdworld.com.

Αναμφίβολα, τα ποσά δεν είναι μικρά..

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA