Στο σημαντικότερο παιχνίδι της δεύτερης ημέρας του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος, η Ισπανία κατάφερε να επικρατήσει 16-10 της Ιταλίας, με την φανταστική Ταραγκό να σημειώνει επτά γκολ στην αναμέτρηση!

Παρ’όλα αυτά, η Ισπανίδα σταρ δεν ήταν η μόνη που… θέρισε τις Ιταλίδες, καθώς έξι παίκτριες του Ζίτσα υπέστησαν τροφική δηλητηρίαση στο ξενοδοχείο Ντανούμπιους, όπως επίσης και ο Ιταλός σχολιαστής που είναι παγκοσμίως γνωστός γιατί περιγράφει τους αγώνες με σκουφάκι πόλο, ο Ντάριο Ντι Τζενάρο, δεν κοιμήθηκαν όλο το βράδυ της Κυριακής από τους πόνους! Την είδηση προς το παρόν μας την έχουν επιβεβαιώσει μόνο αθλήτριες της ιταλικής ομάδας.

Το περιστατικό είναι σοβαρό και θα διερευνηθεί από τους διοργανωτές Ούγγρους, ενώ περιστατικά υπήρξαν και σε άλλες εθνικές ομάδες που καταλύουν στο ίδιο ξενοδοχείο και συγκεκριμένα η ανδρική και γυναικεία ομάδα της Ρωσίας και οι ανδρικές ομάδες των Σλοβακία, Ρουμανία και Γεωργία.

Η Ιταλία αγωνίστηκε με αξιοπρέπεια, απέναντι στην πιο φορμαρισμένη ομάδα της διοργάνωσης (9/12 παραπάνω στο αποψινό ματς), ενώ σημειώνεται ότι η Ισπανία δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης κόντρα στον αποδυναμωμένο, κατά ομολογία, αντίπαλό της. Στον αγώνα διαιτητής ήταν ο Γιώργος Σταυρίδης.

Facebook Comments