Μια μεγάλη καριέρα έφθασε στο τέλος της. Ο Στέλιος Πρωτονοτάριος αγωνίστηκε για τελευταία φορά σε επίσημο παιχνίδι, για λογαριασμό της ΑΕΚ και κλείνει μια επιτυχημένη πορεία πολλών ετών με μια άνοδο από τη Β’ στην Α2 κατηγορία ανδρών.

Ο Πρωτονοτάριος ήταν από τους καλύτερους τερματοφύλακες που έχουν περάσει από την ελληνική υδατοσφαίριση, με σταθερότητα και ωριμότητα στο παιχνίδι του, ενώ έχει φορέσει φυσικά το σκουφάκι της Εθνικής ομάδας, τόσο στις μικρές κατηγορίες όσο και της Ανδρών.

Ο έμπειρος γκολκίπερ αγωνίστηκε με πολύτιμη συνεισφορά για πολλά χρόνια στη Βουλιαγμένη με αποκορύφωμα την κατάκτηση του νταμπλ το 2012 και στη συνέχεια έπαιξε για τον ΝΟ Καλαμακίου και τον Πανιώνιο στην Α1 ανδρών, ενώ κλείνει την καριέρα του στην ΑΕΚ.

O Στέλιος Πρωτονοτάριος ήταν αθλητής του ΝΟΒ για περίπου 20 έτη. Ήταν ο βασικός τερματοφύλακας της ομάδας των γεννηθέντων το 81-82 που σάρωσε τους τίτλους στα παιδικοεφηβικά πρωταθλήματα, αρχηγός της Εθνικής Νέων που κατέκτησε το χρυσό στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα (Κωνσταντινούπολη 2001) ενώ αγωνίστηκε και με την Εθνική Ανδρών το 2006 στο Πανευρωπαϊκό του Βελιγραδίου.

Ένας εξαιρετικός χαρακτήρας, ένας ιδανικός συμπαίκτης, που τώρα αφήνει την ενεργό δράση για να αφοσιωθεί στο.. φλερτ που είχε τα τελευταία 3 χρόνια με την προπονητική, καθώς έχει αναλάβει τους Κ11 του ΝΟ Βουλιαγμένης.

Facebook Comments