Μπαράζ ανανέωσεων στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης, καθώς μετά τις Μαρίνα Κοτσιώνη, Μαρία Πάτρα και Έιμι Ριτζ, ο Όμιλος ανακοίνωσε την παραμονή της Ρωσίδας φουνταριστής, Εκατερίνα Τανκέεβα, για τη σεζόν 2022-2023!

Η ανακοίνωση του ΝΟΒ: 

Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης και το γυναικείο τμήμα υδατοσφαίρισης με μεγάλη χαρά ανακοινώνουν την παραμονή της αθλήτριας, Εκατερίνα Τανκέεβα, στον Όμιλο για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

Η έμπειρη φουνταριστός από τη Ρωσία ενίσχυσε σημαντικά πέρυσι τον Όμιλο στις εγχώριες διοργανώσεις και την Ευρώπη, βοηθώντας έμπρακτα την πορεία της ομάδας καθ’όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Η Εκατερίνα Τανκέεβα έχει γεννηθεί στις 28 Ιουνίου του 1989, κατάγεται από τη Ρωσία και αγωνίζεται στη θέση του φουνταριστού. Έχει αποτελέσει βασικό μέλος της εθνικής ομάδας της χώρας της για περισσότερο από μια δεκαετία, με κορυφαία στιγμή τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012. Έχει κατακτήσει δύο χρυσά μετάλλια με τη Ρωσία σε πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Αμέσως μετά την ανανέωση του συμβολαίου της με τον Ν.Ο.Β., η Εκατερίνα Τανκέεβα δήλωσε τα εξής:

«Είμαι πολύ χαρούμενη και ενθουσιασμένη που θα συνεχίζω να παίζω για τη Βουλιαγμένη. Αυτή η ομάδα, αυτό το κλαμπ και οι άνθρωποι του με έκαναν να νιώθω ότι έχω μια οικογένεια εδώ. Είναι μεγάλη ευχαρίστηση και τιμή να παίζω για εσάς, με εσάς, Βουλιαγμένη! Σας ευχαριστώ πολύ»!

 

Facebook Comments