Το θετικό αποτέλεσμα κρατάει μόνο ο Ολυμπιακός από την επικράτησή του στην έδρα του Απόλλωνα με 9-8 όπως αναφέρθηκαν σε δηλώσεις τους στο olympiacossfp.gr ο προπονητής της ομάδας Χέρβο Κόλιανιν και ο τερματοφύλακας Μάνος Ζερδεβάς αλλά και για την συνέχεια των «ερυθρόλευκων».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν:

Χέρβο Κόλιανιν: «Σίγουρα, ένα δύσκολο παιχνίδι, νομίζω δεν ήμασταν τόσο καλοί. Είχαμε πολλά κενά μέσα στο παιχνίδι, πολλά νεύρα. Όμως, αυτό που θέλαμε, το καταφέραμε. Σκληρό παιχνίδι, νομίζω μπορούσαμε να το κερδίσουμε πιο εύκολα. Πήραμε τρεις βαθμούς και αυτό μετράει, αυτό θα μας βοηθήσει να αναλύσουμε κάποια πράγματα. Στη συνέχεια θα είμαστε καλύτεροι».

Μανώλης Ζερδεβάς: «Ήταν μια καλή αναμέτρηση για εμάς, κρατάμε μόνο το θετικό αποτέλεσμα. Ναι μεν είναι αρχή της σεζόν και αρχίζουμε να βρίσκουμε τα πατήματά μας, αλλά αυτά τα παιχνίδια πρέπει να τα καθαρίζουμε πιο εύκολα. Ξεχνάμε το παιχνίδι το σημερινό, προχωράμε στο επόμενο. Δοκιμάσαμε κάποια πράγματα για το παιχνίδι με την Προ Ρέκο, για να φανούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι και ευελπιστώ, να μας βγει και στο νερό».