Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της ημέρας των προημιτελικών του Κυπέλλου, ο Παναθηναϊκός επικράτησε του ΓΣ Περιστερίου στο Γουδή με 9-8 σε ένα ντέρμπι μέχρι… τελικής πτώσεως, με τους παίκτες του Δημήτρη Μάζη να πανηγυρίζουν στο τέλος την επιστροφή της ομαδας τους στο Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδος.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης μιλήσαμε με τον προπονητή των φιλοξενούμενων Κώστα Λούδη, ο οποίος εξέφρασε σαφείς αιχμές για τη διαιτησία, τονίζοντας την ανοχή των ρέφερι σε πολύ σκληρά χτυπήματα, ενώ εξήγησε πως η ομάδα του ενώ έλεγχε το ρυθμό για μεγάλο διάστημα έχασε το μυαλό της στην επίθεση.

Ο Κώστας Λούδης στο #AQF24:

«Θα σταθώ πρώτα στην ομάδα μου, λέγοντας ότι δεν ξεκινήσαμε όπως έπρεπε το παιχνίδι. Είναι και οι συνθήκες του παιχνιδιού, ένα παιχνίδι που είναι νοκ-άουτ για τους τέσσερις του Κυπέλλου, ξεκίνησε με πολύ καθυστέρηση γιατί τα χρονόμετρα δεν δουλεύανε και γενικώς οι συνθήκες δεν ήταν καλές. Εμείς μπήκαμε σχετικά νωθροί και μπήκαμε στο ρυθμό του Παναθηναϊκού, ένα ρυθμό που βόλευε περισσότερο τον Παναθηναϊκό, παρόλα αυτά πιστεύω ότι ελέγχαμε το παιχνίδι. Δεν είχαμε όμως καθαρό μυαλό στην επίθεση, εκνευριστήκαμε από πολλά σφυρίγματα των διαιτητών, οι οποίοι αφήσανε ένα παιχνίδι πάρα πολύ σκληρό. Δεχτήκαμε πάρα πολλά χτυπήματα τα οποία θα ήτανε brutality κανονικά στα οποία οι διαιτητές έδειξαν ανοχή, δεν είχαμε καθαρό μυαλό και χάσαμε το παιχνίδι».