Το παιχνίδι ανάμεσα στο Περιστέρι και τον ΠΑΟΚ αλλά και η διακοπή στο 1:18 έφερε την χθεσινή δικαστική απόφαση η οποία έφερε το Περιστέρι σε τρομερά δεινή θέση. Η ομάδα πλέον θα αγωνιστεί στα πλέι άουτ, μαζί με 5 αγώνες κεκλεισμένων των θυρών, αφαίρεση βαθμών και πρόστιμο 60.000 ευρώ.

Να θυμηθούμε πως τα παιχνίδια ανάμεσα στο Γ.Σ Περιστερίου και τον ΠΑΟΚ για την πρόκριση στα πλέι οφ ήταν στο 1-1 με το Περιστέρι να κερδίζει το πρώτο παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ το δεύτερο και το τρίτο παιχνίδι διακόπηκε στην ισοφάριση του ΠΑΟΚ όπου και ξεκίνησε το…τρίτο ημίχρονο της αναμέτρησης.

Από την στιγμή που γνωστοποιήθηκε η απόφαση του Αθλητικού Δικαστηρίου οφείλαμε να μιλήσουμε με κάποιον τον οποίο αυτές οι εξελίξεις αφορούν άμεσα και τον επηρεάζουν. Έτσι λοιπόν επικοινωνήσαμε με τον προπονητή του Περιστερίου Κώστα Λούδη, ο οποίος σχολίασε με το δικό του τρόπο την απόφαση, με την οποία σε καμία περίπτωση δεν είναι σύμφωνος ούτε στο ελάχιστο. Σχολίασε μεταξύ άλλων την απόφαση κάνοντας λόγο για σχεδόν παγκόσμια πρωτοτυπία αυτής της απόφασης ενώ σε μεγάλο μέρος απορεί με την λογική και το σκεπτικό της.

Ο Κώστας Λούδης στο #Aquafeed24:

«Πραγματικά δεν ξέρω τι να πρωτοπώ. Νιώθω πολλά πράγματα αυτή τη στιγμή αλλά το σίγουρο είναι με αυτή την απόφαση αυτό, που θεωρώ ότι κυριαρχεί είναι η έκπληξη και η αδικία. Με εξέπληξε απίστευτα η απόφαση του δικαστηρίου και ειλικρινά δε μπορώ να καταλάβω τη λογική της. Αυτή η απόφαση είναι απίστευτη, κάτι σαν παγκόσμια πρωτοτυπία, δεν μπορώ να σκεφτώ πραγματικά παγκοσμίως στον αθλητισμό και δη στο πόλο μία τέτοια απόφαση σε παρόμοια περιστατικά. Ποια είναι η λογική σε αυτό; Ο χώρος μας είναι πολύ μικρός και είναι πολύ εύκολο να μάθει κανείς το τι πραγματικά συνέβη εκείνη τη μέρα γιατί όσοι ήταν παρόντες το μετέφεραν, οπότε οι περισσότεροι γνωρίζουν ακριβώς το τι συνέβη εκείνη τη μέρα στο παιχνίδι. Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι γιατί είχαμε κάνει πολύ δουλειά και τα παιδιά την πληρώνουν αυτή την απόφαση».

«Σε συνέχεια του ότι είναι μικρός αυτός ο χώρος και όλα μαθαίνοντας γρήγορα, εκεί τουλάχιστον ήρθε η ηθική ικανοποίηση. Πραγματικά σημαντικό και αυτό για πήραμε την ηθική δικαίωση για τα όσα έγιναν. Από τη στιγμή που η απόφαση που καταδικάζει την ομάδα μας έγινε γνωστή, το τηλέφωνο μου «έσπασε» από ανθρώπους που πήραν να δηλώσουν την υποστήριξη τους σε εμένα και την ομάδα μου. Άνθρωποι του χώρου, αθλητές άλλων ομάδων, πρώην αθλητές, προπονητές αλλά και άνθρωποι που ασχολούνταν με το χώρο και τώρα παρακολουθούν ως θεατές. Ήταν πραγματικά πολύ όμορφο και σημαντικό τόσος πολύς κόσμος να σε στηρίζει, σε μία απόφαση όπως η σημερινή που είναι πραγματικά τόσο κακή και άδικη για την ομάδα μου. Η στήριξη ήταν απίστευτη».

«Θα ήθελα πραγματικά να πω πάρα πολλά πράγματα για όλα όσα συμβαίνουν αλλά δυστυχώς στην Ελλάδα δεν έχουμε την απαραίτητη κουλτούρα για να δεχθούμε την αλήθεια. Δεν είμαστε σε θέση να αντιμετωπίσουμε κάποια πράγματα και αυτό κάνει τις αλήθειες να καθυστερούν να ειπωθούν ή να μην λέγονται, γιατί αυτός που τις λέει μπορεί να ζημιωθεί προσωπικά».

«Τέλος για το θέμα του προστίμου και το μέγεθος του, θεωρώ ότι είναι αστείο, για να βάλεις τα γέλια. Δεν θυμάμαι ποτέ τόσο μεγάλο πρόστιμο να επιβάλλεται, είναι σαν να βάζεις σε ποδοσφαιρικό αγώνα πρόστιμο 2 εκατομμύρια, είναι τεράστιο και δεν έχει καμία λογική».

 

Facebook Comments