Κώστας Κάκαρης στο #AQF24: «Υπάρχει πάρα πολύ όρεξη για δουλειά στην Εθνική – Να δούμε περισσότερο κόσμο την Πέμπτη»! (VID)

by Δέσποινα Μπαλαχτάρη

Ένα δυνατό τεστ με φόντο την εξοικείωση με τους νέους κανονισμούς έδωσε η Εθνική Ανδρών το βράδυ της Τρίτης 27/12 στον Πειραιά, φιλοξενώντας αυτές τις μέρες την «Σέτεμπελο» του Σάντρο Καμπάνια, με τις δυο ομάδες να προετοιμάζονται από κοινού.

Στο πρώτο επίσημο φιλικό παιχνίδι Ελλάδα – Ιταλία που διεξήχθη στο «Π. Καπαγέρωφ», το σύνολο του Θοδωρή Βλάχου έβγαλε ωραία ενέργεια στο νερό και ένα συνολικά καλό πρόσωπο, ωστόσο η τελική απόδοση της «Γαλανόλευκης» δεν ήταν η επιθυμητή (7-10), με τον παίκτη παραπάνω να ήταν η «Αχίλλειος πτέρνα» της Εθνικής μας.

Μιλώντας αποκλειστικά στο #Aquafeed24 μετά το πέρας της φιλικής αυτής αναμέτρησης, ο νεαρός διεθνής φουνταριστός της Εθνικής και της Γιουγκ Ντρουμπρόβνικ Κώστας Κάκαρης, αναφέρθηκε στην πρώτη εικόνα του ελληνικού συνόλου, την όρεξη για σκληρή δουλειά και το κλίμα που επικρατεί στην Εθνική, αλλά και την ζωή στην Κροατία ως ο μοναδικός Έλληνας παίκτης πια στην Γιουγκ, καλώντας στο τέλος περισσότερο κόσμο στο 2ο επίσημο φιλικό της Ελλάδας κόντρα στην Ιταλία την Πέμπτη 29/12 (20:00).

Δείτε τις δηλώσεις του Κώστα Κάκαρη σε βίντεο:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aquafeed24.com (@aquafeed24)

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA