Κώστας Κάκαρης: Η Προ Ρέκο θέλει τον… Έλληνα της!

by Aquafeed 24

Βρισκόμαστε σε ένα ιδιαίτερα κρίσιμο σημείο της σεζόν για τους ευρωπαϊκούς συλλόγους που συμμετέχουν στο LEN Champions League, ωστόσο τα κορυφαία κλαμπ όπως μας έχουν συνηθίσει, έχουν ξεκινήσει ήδη την προεργασία για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Δίχως καμία αμφιβολία, η Προ Ρέκο είναι κάθε χρόνο η πρώτη, η οποία δουλεύει για να χτίσει την ομάδα της επόμενης περιόδου και στην ίδια εξίσωση θα μπορούσε να προστεθεί η ουγγρική Φερεντσβάρος. Οι back2back Πρωταθλητές Ευρώπης αρέσκονται και έχουν τη δυνατότητα να φέρνουν στις τάξεις τους ότι καλύτερο υπάρχει στο παγκόσμιο στερέωμα, αλλά παράλληλα και ότι πιο ελπιδοφόρο από την εγχώρια «δεξαμενή» τους.

Το τηλέφωνο του #Aquafeed24 χτύπησε μέσα στην εβδομάδα και το ιταλικό νούμερο που εμφανίστηκε στην οθόνη προϊδέασε για ότι θα διαβάσετε παρακάτω, καθώς πολύ καλά πληροφορημένες πηγές από τη γειτονική χώρα μας ενημέρωσαν για το έντονο ενδιαφέρον της κορυφαίας ομάδας στην υδατοσφαίριση παγκοσμίως για έναν Έλληνα.

Συγκεκριμένα, η Προ Ρέκο με προπονητή τον Σάντρο Σούκνο βολιδοσκοπεί, συλλέγει στοιχεία και βλέπει τα παιχνίδια στα οποία αγωνίζεται ο Κώστας Κάκαρης και ποιος μπορεί να την ψέξει για αυτό; Ουδείς! Ο Έλληνας διεθνής φουνταριστός έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον των κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων, αγωνιζόμενος με το σκουφάκι της Εθνικής ανδρών και την τελευταία διετία με τη Γιούγκ Ντουμπρόβνικ, με την οποία πρωταγωνιστεί.

Ο Κώστας Κάκαρης αξιολογείται εξαιρετικά στην Ευρώπη από όλους όσοι αναγνωρίζουν την ποιότητα που έχει στο παιχνίδι του, καθώς δεν συναντάμε συχνά φουνταριστούς που έχουν στο παιχνίδι τους την ταχύτητα, την έκρηξη με ή χωρίς τη μπάλα, την καθοριστική για τον ίδιο δύναμη που τον διακρίνει, αλλά και την παραδοχή ότι… δεν μαρκάρεται με τίποτα!

Τα τελευταία χρόνια η Προ Ρέκο έχει στραφεί στην ελληνική αγορά και αυτό το έχουν κερδίσει μόνα τους, με την αξία τους, αυτά τα παιδιά και μένει να δούμε εάν οι πληροφορίες μας για το ενδιαφέρον της ιταλικής ομάδας για τον Έλληνα διεθνή θα προχωρήσει το επόμενο διάστημα και κυρίως μέσα στο καλοκαίρι.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι Πρωταθλητές Ιταλίας ενδιαφέρονται για Έλληνα αθλητή, ειδικότερα την τελευταία οκταετία, ωστόσο ποτέ έως τώρα ένας συμπατριώτης μας δεν έχει φορέσει το σκουφάκι της και μένει να δούμε αν οι – πολύ φίλοι μας- Ιταλοί θα επιβεβαιωθούν. Έως τότε, το ενδιαφέρον της Προ Ρέκο για τον Κώστα Κάκαρη αποτελεί τιμή για τον αθλητή και την ελληνική υδατοσφαίριση. Μην λησμονούμε ότι μαζί με το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης, ο νεαρός φουνταριστός πήρε και το βραβείο του κορυφαίου φουνταριστού της διοργάνωσης, ως μέλος της καλύτερης επτάδας.

 

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA