Κώστας Φιτσανάκης στο #AQF24: «Χάσαμε μεγάλες ευκαιρίες, δεν είχαμε ωριμότητα σε κρίσιμα σημεία»

by Aquafeed 24

Ένα δυνατό ντέρμπι μέχρις εσχάτων πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο ανάμεσα στον ΟΦΗ του Κώστα Φιτσανάκη και τον Άρη Νίκαιας του Δημήτρη Δασκαλόπουλου, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται εντυπώσεις και βαθμούς.

Α2 ανδρών: ΜΑΤΣΑΡΑ στο Ηράκλειο, ΟΦΗ και Άρης Νίκαιας μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις

Ο προπονητής της Κρητικής ομάδας, μίλησε στο #AQF24, όσον αφορά τα όσα διαδραματίστηκαν στην αναμέτρηση, τονίζοντας ότι ο ΟΦΗ έχασε μεγάλες ευκαιρίες για να σκοράρει, ενώ δεν έκρυψε το γεγονός ότι εφόσον δεν μπόρεσαν να κατακτήσουν τους τρεις βαθμούς στην έδρα τους, δεν μπορούν να είναι ικανοποιημένοι.

Η δήλωση του Κώστα Φιτσανάκη στο #AQF24:

«Αρχικά θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον φίλο μου, Δημήτρη Δασκαλόπουλο, για την εμφάνισή τους. Από μεριάς μας, δεν είμαστε ευχαριστημένοι από το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, όχι επειδή κάτι είναι δεδομένο, αλλά επειδή είχαμε αρκετές ευκαιρίες να βάλουμε κάποια εύκολα γκολ, όμως τις χάσαμε, ενώ δεχθήκαμε γκολ που δεν θα έπρεπε.

Ενώ μείναμε πίσω στο σκορ, είχαμε και την προπόνηση και το σθένος να γυρίσουμε το παιχνίδι, στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν διαρκώς μπροστά, όμως σε καίρια σημεία δεν είχαμε την ωριμότητα να κρατήσουμε τη νίκη. Όπως και αν έχει, ήταν ένα παιχνίδι στην έδρα μας, θέλαμε τους τρεις βαθμούς και από τη στιγμή που δεν το πετύχαμε, δεν μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι. Κατά τα άλλα, για τον κόσμο που ήρθε στο κολυμβητήριο, ήταν ένα αμφίρροπο παιχνίδι».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA