Ο Κώστας Δήμου έδωσε και την ψυχή του για να χαρίσει ένα μετάλλιο στην Ελλάδα από τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Το αποτέλεσμα ήταν η 5η θέση στα +107κ. της άρσης βαρών στον πάγκο για τον 40χρονο πρωταθλητή, ένα αποτέλεσμα που μόνο απογοήτευση έφερε στον παλαιό διεθνή φουνταριστό, με θητεία μεταξύ άλλων στις ομάδες υδατοσφαίρισης του Εθνικού και του Παναθηναϊκού.

Αυτή την – πρόσκαιρη – απογοήτευση εξέφρασε ο Κώστας Δήμου με ανάρτησή του στη σελίδα του στο facebook. Και θα είναι πρόσκαιρη, γιατί υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που τον αγαπάνε και θα στηρίζουν να είναι δίπλα του, με στόχο το Παρίσι. Ας είναι ανάμεσά τους και οι παράγοντες της πολιτείας, για τους οποίους κάνει ειδική αναφορά.

Διαβάστε όσα έγραψε ο Κώστας Δήμου:

«Ο μεγαλύτερος αγώνας που περίμενα 5 χρόνια τελείωσε και ο απολογισμός ήταν μια 5η θέση σηκώνοντας 218kg. Αυτή την στιγμή νιώθω μια μεγάλη απογοήτευση, γιατί σίγουρα έστω και σε αυτή μου τη φυσική κατάσταση, μπορούσα να σηκώσω παραπάνω και να πάρω μια καλύτερη θέση. Αλλά πιο πολύ νιώθω απογοήτευση γιατί δεν κατάφερα να κάνω τον τελευταίο ενάμιση χρόνο το καλύτερο που μπορούσα στην προετοιμασία μου, ώστε να έρθω εδώ με πολλά παραπάνω κιλά και με μια μεγαλύτερη σιγουριά για να πετύχω το όνειρό μου.

Αλλά δυστυχώς κάποια λάθη του παρελθόντος έρχονται και σου διαλύουν την ψυχολογία και το μέλλον, αλλά επειδή τίποτα δεν μου χαρίστηκε, έχω μάθει να πληρώνω και με το παραπάνω τα λάθη μου και να παλεύω μετά για το καλύτερο. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από όλους που πίστευαν σε μένα για ένα μετάλλιο και πιο πολύ από τον εαυτό μου. Ένας νέος κύκλος ξεκινάει και σίγουρα θα αλλάξω αρκετά πράγματα ώστε στο Παρίσι να είμαι πανέτοιμος για να πετύχω το όνειρό μου.

Θέλω να ευχαριστήσω καταρχάς την οικογένειά μου που είναι πάντα δίπλα μου και με στηρίζει σε ό,τι κι αν κάνω, τον προπονητή μου Dimitris Ioannidis που πιστεύει σε μένα και είναι δίπλα μου, τον αδελφό μου Xristos Dimou, που με βοηθάει καθημερινά στις προπονήσεις μου, την ΕΘΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ και την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή – Hellenic Paralympic Committee που είναι δίπλα μας όσο μπορούν, τους Dimitris Fidirikos, Konstantinos Dandolos, Manolis Moutsos, John Papagiannopoulos, Aris Goutos ιδιοκτήτες του Opus InnerPleasure Nālu που με στηρίζουν από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησα και φυσικά όλους ΕΣΑΣ που με τις ευχές και τη θετική ενέργεια που μου στέλνετε, με κάνετε να θέλω να συνεχίζω.

Το κράτος αν ακούει, αφού έρχονται σε αυτά τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα για να βγάλουν φωτογραφίες και να πάρουν και τα εύσημα, πιστεύω ότι θα πρέπει να κάνουν και πράξεις πέρα από τα λόγια, ώστε να προχώρησαν οι διορισμοί των αθλητών που ακόμα δεν έχουν μπει του 2010 και με τα πριμ που είναι 4 χρόνια πίσω

Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι και συγνώμη».

ΠΗΓΗ: sports3.gr

Facebook Comments