Η χθεσινή μέρα ανήκει δικαιωματικά… στον Πανιώνιο. Η ομάδα του «Ιστορικού» κέρδισε τον ΠΑΟΚ με 14-9, κάνοντας το 2-1 σειρά και εξασφαλίζοντας το εισιτήριο την τελική τετράδα του Πρωταθλήματος. Με τον κόσμο της ομάδας να δίνει βροντερό «παρών» στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης και να στηρίζει την ομάδα με όλες του τις δυνάμεις, ο Πανιώνιος έζησε μία πολύ όμορφη στιγμή, απ’ αυτές που όλες οι ομάδες θέλουν να ζουν.

Το #Aquafeed24 ήταν άλλη μία φορά εκεί και κάλυψε τα όσα συνέβησαν, όμως όσα και να πούμε εμείς δεν φτάνουν αυτά που έρχονται κατευθείαν από τα λόγια των ίδιων των πρωταγωνιστών. Για τη σπουδαία αυτή μέρα για το σωματεία του Πανιωνίου, μίλησε ο προπονητής της ομάδας Κώστας Δήμου. Ο προπονητής των «Κυανέρυθρων» σε μία πολύ όμορφη κουβέντα που είχαμε μαζί του, μίλησε για το μακροχρόνιο πρότζεκτ της ομάδας, για το όραμα του για αυτήν, τους ανθρώπους που τη στηρίζουν αλλά φυσικά μίλησε με τα καλύτερα λόγια και για τον σημερινό του αντίπαλο αλλά και τον επόμενο που είναι η Βουλιαγμένη.

Ο προπονητής του Πανιωνίου Κώστας Δήμου στο #Aquafeed24:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος γιατί όπως είπες ήρθε με πολύ κόπο και προσπάθεια. Είναι κάτι το οποίο χτίζεται σιγά σιγά, είχαμε ένα πλάνο μακροπρόθεσμο, είχαμε την στήριξη ενός δικού μας ανθρώπου του κύριου Ηλία Μπουζαλά που το οραματίστηκε και εμείς προσπαθούμε να το εκπληρώσουμε. Δεν μπορώ να μην αναφερθώ φυσικά στην ωραία ατμόσφαιρα που δημιουργήσανε οι φίλαθλοι του Πανιωνίου. Θέλω να τους ευχαριστήσω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου. Πραγματικά ήταν τρομεροί μας δώσανε αρκετή ώθηση για να πετύχουμε τον στόχο μας, τους χρειαζόμαστε αυτό είναι δεδομένο.

Από εκεί και πέρα σίγουρα οι πρωταγωνιστές είναι οι παίκτες καταλάβανε πόσο κρίσιμο ήταν το παιχνίδι και δώσανε την ψυχή τους και καταφέραμε αυτό το αποτέλεσμα. Τώρα είμαστε χαρούμενοι γιατί ήταν ένας στόχος που είχαμε βάλει από την αρχή της χρονιάς και το πετύχαμε. Το πρωτάθλημα συνεχίζεται έχουμε πάλι παιχνίδι το Σάββατο οπότε θα πανηγυρίσουμε για λίγο και μετά θα πρέπει να συγκεντρωθούμε για να εμφανιστούμε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται γιατί όταν φτάνεις σε αυτό το σημείο πρέπει να δείξεις ότι δεν έφτασες τυχαία αλλά ότι είσαι όντως μια καλή και ανταγωνιστική ομάδα.

Σίγουρα ξέρουμε την ποιότητα της Βουλιαγμένης, γνωρίζουμε πως έχουμε απέναντι μας μια πολύ καλή ομάδα. Και αυτό που είπα εγώ είναι πως πρέπει να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται, να τους βάλουμε δύσκολα, να τους πιέσουμε και να πάρουμε ότι καλύτερο αναλογεί σε εμάς. Κάναμε μια νίκη που σημαίνει ότι μπορεί να είμαστε πιο κοντά. Αλλά αυτό θα πρέπει να προσπαθήσουμε να το δείξουμε μέσα στο νερό.

Και ο ΠΑΟΚ αλλά και εμείς στηριζόμαστε στα νέα παιδιά, έχουμε κυρίως νεανικό κορμό. Εμφανίζονταν σε κάθε φάση καλύτεροι από την προηγούμενη, είχαν δηλαδή μια ανοδική πορεία. Παίξανε πραγματικά με την ψυχή μας και μας έβαλαν δύσκολα, δεν το κρύβω αυτό. Από εκεί και πέρα εμείς από την πλευρά μας προσπαθήσαμε να είμαστε «τα αφεντικά» του παιχνιδιού.

Το ευρωπαϊκό εισιτήριο το είχαμε πολλά χρόνια στα πλάνα μας, είμαστε συνεπής σε αυτά που λέμε. Δεν μπορούμε να υποσχόμαστε όλη την χρονιά πως θέλουμε να πάμε στην Ευρώπη στο τέλος να μην αξιοποιήσουμε το εισιτήριο που μας δόθηκε. Φυσικά και θα πάμε στην Ευρώπη και φτιάξουμε και μια ομάδα η οποία θα είναι ακόμα καλύτερη και θα εμφανιστεί ακόμα πιο ανταγωνιστική και για την Ευρώπη αλλά και για την επόμενη χρονιά. Στόχος μας είναι να ανέβουμε ακόμα πιο πάνω».

Επιμέλεια δηλώσεων: Αλίκη Δουράμπεη

Facebook Comments