Στην κορυφή της Α1 τα Χανιά!

by Aquafeed 24

Ποιος το περίμενε ότι ύστερα από τρεις αγωνιστικές ο ΝΟ Χανίων θα βρισκόταν στην κορυφή της Α1 ανδρών έχοντας το απόλυτο.

Η ομάδα του Ηλία Μαχαίρα έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά το φετινό πρωτάθλημα και μέτρησε ακόμη μια επικράτηση, την τρίτη διαδοχική, αυτή τη φορά επικρατώντας 14-11 του ΝΟ Χίου στην Κρήτη.

ΝΟ Χανίων – ΝΟ Χίου 14-11

Αντίθετα, μπορεί η Χίος του Μάκη Μικέδη να ηττήθηκε ξανά, ωστόσο παρουσιάστηκε ανταγωνιστική και δεν τα παράτησε, ευρισκόμενη κοντά στο σκορ σε όλο τον αγώνα με εξαίρεση μερικά διαστήματα που ο ΝΟΧ βρέθηκε στο +3.

Με το σκορ στο 10-7 στην τρίτη περίοδο, οι Χανιώτες όφειλαν να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους και τη διαφορά, την οποία αύξησαν σε ένα σημείο σε 12-8, γέρνοντας οριστικά υπέρ τους την πλάστιγγα του αγώνα.

Στα εναπομείναντα λεπτά οι Χιώτες μείωσαν και μπορούν κρατήσουν ως θετικό, ότι αντέδρασαν από την ευρεία ήττα από τον Υδραϊκό και αγωνιστική με αγωνιστική θα εμφανίζονται ισχυρότεροι.

Καθοριστικός για ακομη εναν αγώνα ηταν για τα Χανιά επιθετικά ο Μάριος Χατζηκυριακάκης που σκόραρε τέσσερα τέρματα.

Οκτάλεπτα: 4-2, 3-2, 3-3, 4-4.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Παπαδόπουλος 1, Λιτσάκης, Νάστραν 3, Χατζηκυριακάκης 4, Μπατάκης, Βουλγαράκης 1, Χαριτάκης 1, Μπαριωτάκης 1, Κατσουλάκης 2, Αγιωργούσης 1, Μαζοκοπάκης, Πολογεώργης, Αποστολάκης, Τριποδάκης.

ΝΟ ΧΙΟΥ Astra Airlines (Μάκης Μικέδης): Γρηγοριάδης, Μιμίδης Σ. 3, Καρακούρος Μ. 3, Τζελάτης, Παππάς, Μιμίδης Μ., Κανδριόγλου, Μόκκας, Γαβαλάς Σπ., Μπλάζεβιτς 5, Ντούλος, Καρακούρος Ι., Κόλιας.

Διαιτητές: Σταυρίδης, Μπουδραμής

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA