Κοπελιάδης στο #AQF24: «Θα δείξουμε πρόσωπο αντάξιο του θεσμού που αγωνιζόμαστε»

by ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ

Μπορεί ο Πανιώνιος να μην κατάφερε να πάρει το αποτέλεσμα που ήθελε απέναντι στην πολύ ισχυρή Όρβοσι, όμως πλέον κοιτάζει μπροστά, τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα (αγωνίζεται αύριο Τετάρτη 02/11 απέναντι στο ΝΟ Χίου), όσο και στον επαναληπτικό στην Νέα Σμύρνη, το Σάββατο 05/11 στις 20:30 στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης.

Για ακόμη μία φορά ήρθαμε σε επικοινωνία με έναν εκ των των πρωταγωνιστών των προσπαθειών του «Ιστορικού», τον αριστερόχειρα διεθνή περιφερειακό Νίκο Κοπελιάδη, ο οποίος μίλησε για όσα έφταιξαν για την ήττα από τους Ούγγρους, αλλά και όσα θα προσπαθήσει να κάνει η ομάδα του Κώστα Δήμου στον επαναληπτικό.

Οι δηλώσεις του Νίκου Κοπελιάδη στο #AQF24 και στην Εβίνα Καραμανλή:

«Το παιχνίδι δεν πήγε καλά για εμας από το ξεκίνημα βρεθήκαμε πίσω στο σκορ χωρίς να κάνει κάτι ξεχωριστό ο αντίπαλος. Είχαμε πει και δει τι να προσέξουμε αλλά δεν καταφέραμε να αντικρουσουμε τις κινήσεις αντίπαλης ομάδας. Δεν βρήκαμε καθόλου τα πατήματα μας επιθετικά ενώ αμυντικά δεν ειχαμε την κατάλληλη συγκέντρωση, ώστε να αποφευχθούν κάποια γκολ από κινήσεις τους στις οποίες ειχαμε προετοιμαστεί θεωρητικά.

Ως ένα βαθμό ειχαμε και κάποιες απουσίες και κάποια απρόβλεπτα που μας επηρέασαν πιο πολύ στην ψυχολογία της ομάδος, αλλά δεν ήταν προφανώς ο λόγος που χάσαμε αυτός. Θεωρώ πως το σκορ είναι πλασματικό και στο παιχνίδι του Σαββάτου στην νέα Σμύρνη θα δείξουμε ένα διαφορετικό πρόσωπο αντάξιο του θεσμού για τον οποίο αγωνιζόμαστε. Το θέμα πρόκριση είναι κάτι πολύ δύσκολο δεν ξέρω αν καλύπτεται μια τέτοια διαφορά αλλά θα παλέψουμε μέχρι τέλους και θα διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε πρώτα πρώτα για τους εαυτούς μας μόνο και μόνο.

Ο κόσμος σε κάθε παιχνίδι μας βοηθάει και πιστεύω πως θα το κάνουν και τώρα».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA