Κόντρα στον Εθνικό ο Υδραϊκός στα Πλέι Οφ!

by Aquafeed 24

Ο Υδραϊκός επικράτησε 8-5 του Παλαιού Φαλήρου στο κολυμβητήριο του Αλίμου, για την 22η αγωνιστική της Α1 Ανδρών και πήρε τελικά την 5η θέση στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος, που του εξασφαλίζει τη συμμετοχή στα πλέι οφ.

Η ομάδα του Δημήτρη Κραβαρίτη θα αντιμετωπίσει στην Α’ φάση των πλέι οφ, με μειονέκτημα έδρας, τον Εθνικό, που τερμάτισε 4ος στην κανονική περίοδο.

Το Παλαιό Φάληρο από την πλευρά του, τερμάτισε με 26 βαθμούς στην κανονική περίοδο και είναι αυτή τη στιγμή στην προνομιούχο 8η θέση, αλλά επειδή ο ΝΟ Χανίων νίκησε τον ΑΝΟ Γλυφάδας με 8-6 και ανέβηκε στους 24 βαθμούς, θα περιμένει τον αγώνα ΝΟ Χανίων – ΟΦΘ, που θα γίνει τελικά, όπως αποφάσισε ο αθλητικός δικαστής και όρισε η ΚΟΕ, στις 17/4, προκειμένου να μάθει τελικά αν θα κρατήσει την θέση αυτή ή θα πάει στην 9η και θα μετάσχει στα πλεί άουτ.

Αν το Παλαιό Φάληρο είναι τελικά 9ο, θα αντιμετωπίσει στα πλέι άουτ, με πλεονέκτημα έδρας, τον ΟΦΘ (12ος) και μάλιστα προηγείται με 2-0 (θα χρειάζεται άλλη μία για την παραμονή).

ΥΔΡΑΪΚΟΣ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ 8-5

Οκτάλεπτα: 3-2, 1-1, 0-0, 4-2.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Φλέγκας, Καζάζης, Μιτελούδης 1, Κοκκινάκης, Πρέκας 2, Καλαργυρός, Μπλάνης 1, Χονδροκούκης, Αργυρόπουλος Κ., Στελλάτος, Τσαχιλίδης 1, Ίρβινγκ 3, Μαντής, Ρουμάνης.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Τεό Λοράντος): Κατσαγούνος Δ., Γωνιωτάκης, Γαρδίκας, Αλαφραγκής 1, Βιτέλλας, Τοράκης 1, Τσολακούδης, Ρομπόπουλος 1, Αλεξίου, Τρούλος 1, Ντε Σόουζα 1, Δήμου, Μητράκης, Κατσαγούνος Γ., Αθυμαρίτης.

Διαιτητές: Μοίραλης, Σπανούδης

Αλυτάρχης: Λευτέρης Γιαννέλης

Πηγή: ΚΟΕ

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA