Έχοντας φτάσει αισίως στα τέλη του Ιουνίου ο μεταγραφικός σχεδιασμός των ομάδων συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό προκειμένου να είναι έτοιμες για την επόμενη αγωνιστική σεζόν. Μία από τις ομάδες η οποία δείχνει να κινείται για την ενίσχυση της, είναι το γυναικείο τμήμα του ΠΑΟΚ.

Η ομάδα του Πάνου Βέργου η οποία τελείωσε το πρωτάθλημα κάνοντας το 2-0 στα πλέι αουτ και έμεινε στα «σαλόνια» της Α1 φαίνεται να βρίσκεται σε συζητήσεις με την Μελίνα και την Ηρώ Καρυπίδου προκειμένου να τις προσθέσει στο έμψυχο δυναμικό της. Οι αδερφές Καρυπίδου αγωνίζονται αμφότερες στην περιφέρεια, έχοντας ευχέρεια στο σκοράρισμα ενώ αγωνίζονται μαζί για χρόνια έχοντας ξεκινήσει την καριέρα τους από τον Ηρακλή και αναμένεται τώρα μετά από χρόνια να επιστρέψουν στην Θεσσαλονίκη. Πολύ δυνατό αγωνιστικό δίδυμο μάλιστα είχαν συνθέσει και στο Ρέθυμνο, ενώ την σεζόν που πέρασε πρωταγωνίστησαν με το σκουφάκι του ΝΟ Λάρισας.

Αν η υπόθεση της μεταγραφής των δύο περιφερειακών τελεσφορήσει αναμένεται να συμβάλουν τα μέγιστα στις προσπάθειες του ΠΑΟΚ να πετύχει τους στόχους του τη νέα χρονιά.