Σε ένα πολύ σημαντικό βήμα στην καριέρα της είναι έτοιμη να προχωρήσει η νεαρή αθλήτρια, Έφη Κατσιμπρή, η οποία μέχρι φέτος φορούσε το σκουφάκι του Εθνικού Πειραιώς!

Η διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες περιφερειακή είναι πολύ κοντά στο να αγωνιστεί στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στη γαλλική Λιλ!

Η πρωταθλήτρια Γαλλίας με προπονητή τον Φίλιππο Σακέλλη και βοηθό τον Στέφανο Φραγκάλα πρότεινε στην Κατσιμπρή να μετακομίσει στη Λιλ Μετροπόλ και να δοκιμάσει για πρώτη φορά την τύχη της στο εξωτερικό.

Αναμφίβολα, η εμπειρία που θα αποκομίσει η Έφη Κατσιμπρή στη Γαλλία θα είναι πολύτιμη, ενώ θα αγωνιστεί στην Ευρωλίγκα με την πρωταθλήτρια Γαλλίας. Η πρώην αθλήτρια του «Αυτοκράτορα» που είχε σημαντική συνεισφορά στην πορεία του Εθνικού τα τελευταία δύο χρόνια στην Α1 γυναικών μπορεί να αγωνιστεί και στην περιφέρεια και ως αμυντική.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται η ομάδα του Φίλιππου Σακέλλη να επιμείνει ακόμη περισσότερο… ελληνικά, καθώς στο στόχαστρο της βρίσκεται και η επίσης νεαρή Μαρία Μπαλάτσα που πέρυσι φόρεσε το σκουφάκι του ΝΟ Λάρισας στην Α1 γυναικών και ξεχώρισε με τις εμφανίσεις της.

Η Λιλ όσα χρόνια είναι επικεφαλής ο Φίλιππος Σακέλλης έχει προσθέσει στο ρόστερ της αρκετές Ελληνίδες παίκτριες, οι οποίες πάντοτε είχαν αξιοσημείωτη παρουσία με το σκουφάκι της γαλλικής ομάδας, όπως για παράδειγμα οι Φαρμάκη Μαρία, Τζίμα, Τερεφού και Ψούνη.

Facebook Comments