Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς: «Είμαι αισιόδοξος για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα»

by Γιώργος Χρήστου

Τον απολογισμό του για την παρουσία της Εθνικής Ανδρών στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα έκανε σε δηλώσεις του ο Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς μετά την νικηφόρα αναμέτρηση κόντρα στο Μαυροβούνιο που έδωσε την πέμπτη θέση στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Δεν ήταν το ξεκίνημα της χρονιάς που θέλαμε. Κρατήσαμε τα «καλά» μας παιχνίδια για το τέλος, που δεν είχε τελικά ιδιαίτερη σημασία. Σίγουρα ήταν θέμα γοήτρου να βγούμε πέμπτοι και όχι όγδοοι ή έβδομοι, δεν το αξίζαμε. Ακόμα και η πέμπτη θέση λέει κάτι, ότι δεν εγκαταλείψαμε, δεν παραδοθήκαμε. Έχουμε κι ένα τουρνουά σε δυο εβδομάδες, ένα Παγκόσμιο, μια πολύ σημαντική διοργάνωση. Οπότε το πώς τελειώσαμε εδώ, νομίζω είναι μια καλή αρχή γι’ αυτό που ακολουθεί.

Οι στόχοι μας ήταν άλλοι, η 5η θέση δεν ήταν αυτό που θέλαμε. Παρόλα αυτά, το έχουμε πει χιλιάδες φορές, κανένας δεν έχει συμβόλαιο με την επιτυχία. Ψέματα δεν πρέπει να λέμε στον εαυτό μας, δεν ήμασταν καλοί, δεν ήταν αυτό το πρόσωπο που είχαμε δείξει στις προηγούμενες διοργανώσεις και νομίζω, στο τέλος της ημέρας, πήραμε αυτό που αξίζαμε, για να είμαστε ρεαλιστές. Αλλά, όπως είπα, είμαι αισιόδοξος για το πώς τελειώσαμε αυτό το τουρνουά και ευελπιστώ να το συνεχίσουμε στη Ντόχα, στο Παγκόσμιο».

Για την πρόκριση της Εθνικής Γυναικών στους Ολυμπιακούς και το χάλκινο μετάλλιο, πρόσθεσε: «Προπονούμαστε στο ίδιο κολυμβητήριο, βλέπουμε τι περνάνε κι εκείνες, πόση προπόνηση κάνουνε και ξέρουμε πόσο στεναχωρήθηκαν το 2016 που αποκλείστηκαν στην τελευταία φάση. Οπότε χαιρόμαστε και είναι πολύ ωραίο που δε θα είμαστε το μόνο ομαδικό άθλημα στους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Πηγή: koe.org.gr

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA