Κωνσταντίνος Δάνδολος στο #AQF24: «Χαρούμενος που συνοδεύτηκε η σημαντική νίκη στα 100 χρόνια ζωής του συλλόγου»!

Παράλληλα ο έμπειρος τεχνικός της «Ένωσης» τόνισε ότι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα θέλει να πρωταγωνιστεί σε όλα τα αθλήματα!

by Γιώργος Χρήστου

Με αφορμή την συμπλήρωση 100 χρόνων ζωής ο Κωνσταντίνος Δάνδολος μίλησε στο #AQF24 στεκόμενος στη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ κόντρα στο ΝΟ Χίου που έδωσε μεγάλη βαθμολογική ανάσα στην ομάδα. Παράλληλα ο έμπειρος τεχνικός της «Ένωσης» τόνισε ότι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα θέλει να πρωταγωνιστεί σε όλα τα αθλήματα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που η σημερινή μέρα γιορτής του μεγαλύτερου συλλόγου στην Ελλάδα συνοδεύτηκε από μια σημαντική νίκη του τμήματος μας, στο πρωτάθλημα Α1 κατηγορίας του πόλο.

Όσον αφορά τον αγώνα, η ομάδα παίζοντας με μαχητικότητα και συγκέντρωση έκαμψε την αντίσταση του ΝΟ Χίου και εξασφάλισε τους τρεις πόντους, σ’ ένα πρωτάθλημα τόσο δύσκολο και αμφίρροπο που κάθε βαθμός είναι χρυσάφι στην προσπάθεια της ομάδας να καταφέρει τον φετινό της στόχο.

Ως γνήσιοι Αεκτζήδες, θέλουμε την ομάδα μας να πρωταγωνιστεί σε όλα τα αθλήματα και αυτός είναι ένας μακροπρόθεσμος στόχος που ελπίζω να το καταφέρουμε και με το τμήμα πόλο, η ΑΕΚ είναι το μεγαλύτερο σωματείο στην Ελλάδα και έχει χρέος να πρωταγωνιστεί σε όλα τα αθλήματα.

Εύχομαι να δείξουμε την ίδια μαχητικότητα και στα υπόλοιπα παιχνίδια που υπολείπονται».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA