Κολυμβήτρια του Ολυμπιακού η Άννα Χατζηλοΐζου!

by ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ

Ακόμη μία μεταγραφική κίνηση ανακοίνωσε το κολυμβητικό τμήμα του Ολυμπιακού, καθώς γνωστοποίησε την έναρξη της συνεργασίας του με την Άννα Χατζηλοΐζου.

Η 18χρονη κολυμβήτρια σε δηλώσεις της μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας με τους «ερυθρόλευκους», τόνισε πως ήταν ένα όνειρο για εκείνη ο Ολυμπιακός και έδωσε υπόσχεση να ανταποδώσει την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο της.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Άννα Χατζηλοΐζου. Η Κύπρια αθλήτρια (ημ. γέννησης 30/10/2004) εντάσσεται στο δυναμικό του αγωνιστικού τμήματος κολύμβησης του Συλλόγου.

Στις πρώτες της δηλώσεις ως  αθλήτρια του Ολυμπιακού, η Άννα Χατζηλοΐζου ανέφερε στο olympiacossfp.gr τα εξής:

«Μέχρι πριν λίγες ημέρες μια μεταγραφή στον Ολυμπιακό αποτελούσε όνειρο για μένα. Τώρα όμως εγώ και η οικογένεια μου είμαστε υπέρ ευχαριστημένοι που θα κολυμπάω στον μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδας. Με τιμά το γεγονός ότι ο κ. Γέμελος με επέλεξε για να αποτελέσω μέλος της ομάδας του Ολυμπιακού και τον ευχαριστώ για αυτό, όπως και τον κ. Στέπα και όλο το επιτελείο που με καλοδέχτηκε. Ευχαριστώ πολύ για την ζεστή και εγκάρδια υποδοχή που μας κάνατε στα γραφεία του Ολυμπιακού σε εμένα και τον πατέρα μου.  Υπόσχομαι ότι θα ανταποδώσω μέσα από την σκληρή δουλειά και τα αποτελέσματα».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA