Κολυμβητήριο Αμαλιάδας: Ανοίγει ξανά τις πόρτες του

Επαναλειτουργεί το κολυμβητήριο στην Αμαλιάδα.

by Aquafeed 24

Να και ένα νέο ευχάριστο στον τομέα των υποδομών. Όπως έγινε γνωστό από το Δήμο Ήλιδας, το κολυμβητήριο της Αμαλιάδας ανοίγει τις προσεχείς ημέρες τις πόρτες του για να υποδεχθεί μικρούς και μεγάλους φίλους του νερού.

Πιο αναλυτικά:

Ο Δήμος Ήλιδας ανακοινώνει την επαναλειτουργία του κολυμβητηρίου Αμαλιάδας τις αμέσως επόμενες ημέρες. Αύριο Τρίτη 14 Μαϊου ανοίγει τους χώρους του και υποδέχεται τους ενδιαφερόμενους μικρούς και μεγάλους αθλούμενους για πληροφορίες και εγγραφές. Η Γραμματεία του Α.Ο ΑΡΙΩΝ Αμαλιάδας θα λειτουργήσει από 16-19:30 για εγγραφές και ενημέρωση για τα τμήματα του Συλλόγου. Με νεότερη ανακοίνωση θα σας ενημερώσουμε για την ακριβή ημερομηνία έναρξης των μαθημάτων.
Λειτουργούν τμήματα : Αρχαρίων μικρής και μεγάλης πισίνας , προετοιμασία ΤΕΦΑΑ και Στρατιωτικών σχολών , προαγωνιστικό και αγωνιστικό .
Για τους ενήλικες : Εκμάθηση , ελεύθερο πρόγραμμα και πρόγραμμα φυσικής κατάστασης, αποκατάσταση τραυματισμών και AQUA AEROBIC. ΚΑΤΩ των 3,5 ετών λειτουργεί το BABY SWIMMING (γονιός και παιδί ). ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΈΣ ΣΤΟ ΤΗΛ 6979846941
Παρακαλούμε κοινοποιήστε ώστε να ενημερωθούν όλοι οι ενδιαφερόμενοι άμεσα

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA