Κολυμβητήριο Αγίου Δημητρίου: Προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός

Ευχάριστα τα νέα στο Δήμο του Αγίου Δημητρίου καθώς προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός για την ανάθεση του κολυμβητηρίου

by Μάνος Φυρογένης

Ένα μεγάλο και κρίσιμο βήμα έλαβε χώρα για την περάτωση ενός σημαντικού έργου στο δήμο του Αγίου Δημητρίου. Ο διαγωνισμός για την ανάθεση του έργου «Κατασκευή Κολυμβητηρίου και κοινόχρηστου χώρου στα Ο.Τ. 2116 και 2117» προκηρύχθηκε με την 8η του Φλεβάρη του 2024 να αποτελεί την καταλυτική προθεσμία υποβολής των προσφορών.

Μία «βαθιά ανάσα» άθλησης σε έναν πυκνοκατοικοιμένο δήμο, στα σχέδια της οποίας υπάρχουν 2 πισίνες (ανοιχτή 33,33μ Χ 21μ. και κλειστή εκμάθησης 12μ. Χ 10μ.), στεγασμένες κερκίδες 240 θέσεων, συμπεριλαμβανομένων θέσεων ΑμεΑ, Αναψυκτήριο και κυλικείο, 3 αίθουσες γυμναστικής, σάουνα, γραφεία διοίκησης και υπόγειο parking 30 θέσεων, συμπεριλαμβανομένων θέσεων ΑμεΑ. Επίσης, αναμένεται να αξιοποιηθεί ο παρακείμενος χώρος πρασίνου με παιδική χαρά και όργανα υπαίθριας άθλησης.

Ένα πολύ σημαντικό έργο μπαίνει σιγά σιγά στα… σκαριά, με τις διαστάσεις ωστόσο της μεγάλης πισίνας να εγείρουν ερωτήματα και κάποιους προβληματισμούς για τους δημότες καθώς δεν είναι κατάλληλη για εθνικούς και διεθνείς αγώνες κολύμβησης (θα μπορούσαν να γίνουν αγώνες υδατοσφαίρισης βέβαια).

Πολύ ελπιδοφόρες εικόνες από μακέτες έχουν κυκλοφορήσει και ελπίζουμε η διαδικασία να κυλήσει ομαλά και ο νομός Αττικής να αποκτήσει ένα «διαμάντι» για τον υγρό στίβο την ίδια στιγμή που περιοχές στην επαρχία κυρίως, ταλανίζονται με τα γνωστά και μη εξαιρετέα προβλήματα.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA