Με δύο ακόμα μεγάλα ταλέντα της ελληνικής κολύμβησης ενισχύθηκε ο πρωταθλητής Ολυμπιακός, καθώς ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση της Αντωνίας Ρακοπούλου και της Μαρίζας Ζαφειράτου.

Αναλυτικά οι δύο ανακοινώσεις:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Αντωνία Ρακοπούλου. Η νεαρή κολυμβήτρια (ημ. γέννησης 3/6/2008) εντάσσεται στο τμήμα κολύμβησης του συλλόγου και αγωνίζεται στα 400μ.-800μ.-1.500μ. ελεύθερο, 200μ. πεταλούδα και ανοιχτή θάλασσα.

Η δήλωση της Αντωνίας Ρακοπούλου στο olympiacossfp.gr: «Χαίρομαι πολύ που εντάσσομαι και επίσημα στον Ολυμπιακό, μια ομάδα που έχει γράψει ιστορία με τις επιτυχίες της σε όλα τα αθλήματα, τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τους προπονητές της κολύμβησης για την ευκαιρία που μου προσφέρουν και ιδιαίτερα, τον κ. Νίκο Γεμελο για το ενδιαφέρον και την υποστήριξη. Είναι τιμητικό για μένα να προπονούμαι υπό την καθοδήγηση του στον Ολυμπιακό και θα καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια, για να φανώ αντάξια των προσδοκιών. Εύχομαι καλή σεζόν με υγεία, με πολλές επιτυχίες και να κατακτήσουμε ένα ακόμα ιστορικό πρωτάθλημα».


Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Μαρίζα Ζαφειράτου. Η νεαρή κολυμβήτρια (ημ. γέννησης 7/9/2007) εντάσσεται στο τμήμα κολύμβησης του συλλόγου και αγωνίζεται στα 200μ.-400μ. μικτή και 200μ.-400μ. ελεύθερο.

Η δήλωση της Μαρίζας Ζαφειράτου στο olympiacossfp.gr«Είμαι πολύ χαρούμενη με την επιλογή μου να συνεχίσω να αγωνίζομαι με τα χρώματα του Ολυμπιακού. Πλέον, θα βρίσκομαι σε μια πολύ μεγάλη ομάδα με αρκετούς στόχους, που ελπίζω να κατακτήσουμε μαζί. Σημαντικό ρόλο στην απόφαση μου συνέβαλλε η επαγγελματική προσέγγιση των ανθρώπων του Ολυμπιακού, κάνοντας με να νιώθω σημαντικό τον ρόλο μου για την επίτευξη των στόχων της ομάδας μου. Εύχομαι η ομάδα μου να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί, όπως κάνει εδώ και πολλά χρόνια».