Την ανακοίνωση της συνεργασίας του με δυο νεαρούς και φερέλπιδες αθλητές του υγρού στίβου γνωστοποίησε το τμήμα κολύμβησης του Ολυμπιακού Πειραιώς, εντάσσοντας στο ιδιαίτερα ενισχυμένο δυναμικό του τους: Στράτο Πατσουρέα και Φίλιππο Ανδριαδάκη.

Με δυνατά τους αγωνίσματα τα 100μ-200μ ελεύθερο και 100μ-200μ ύπτιο αντίστοιχα, ο 15χρονος πρώην κολυμβητής του ΑΣΚ Ντερή και ο 20χρονος πρώην αθλητής του ΑΟΠ Φαλήρου – νυν μέλος των κλιμακίων της Εθνικής ομάδας, έρχονται να ενισχύσουν το σύνολο των ερυθρόλευκων για την σεζόν 2023-2024.

Οι ανακοινώσεις:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Φίλιππο Ανδριαδάκη. Ο 20χρονος κολυμβητής (ημ. γέννησης 20/5/2003) εντάσσεται στο τμήμα κολύμβησης του συλλόγου και αγωνίζεται στα 100μ.-200μ. ύπτιο και 100μ. ελεύθερο.

Η δήλωση του Φίλιππου Ανδριαδάκη στο olympiacossfp.gr«Είμαι χαρούμενος που ήρθα στην ομάδα του Ολυμπιακού. Ο Ολυμπιακός είναι ένας τεράστιος σύλλογος, με ιστορία και παράδοση τόσο στην κολύμβηση, όσο και σε όλα τα αθλήματα. Θα κάνω τα πάντα, για να πετύχουμε τους στόχους μας με τον Ολυμπιακό, αλλά και για να βελτιωθώ ατομικά όσο περισσότερο μπορώ».

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Στράτο Πατσουρέα. Ο νεαρός κολυμβητής (ημ. γέννησης 8/9/2008) εντάσσεται στο τμήμα κολύμβησης του συλλόγου και αγωνίζεται στα 100μ. και 200μ. ελεύθερο.

Η δήλωση του Στράτου Πατσουρέα στο olympiacossfp.gr«Από σήμερα είμαι περήφανο μέλος της ομάδας κολύμβησης του Ολυμπιακού. Είναι για μένα μεγάλη τιμή και χαρά να ενταχθώ σε αυτήν την υπέροχη κολυμβητική οικογένεια, εκπροσωπώντας παράλληλα την πιο επιτυχημένη ομάδα στην ιστορία της ελληνικής κολύμβησης και τον απόλυτο κυρίαρχο του αθλήματος σε συλλογικό επίπεδο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον επικεφαλής προπονητή, κο Νίκο Γέμελο και το προπονητικό του τιμ, για την εξαιρετικά σημαντική ευκαιρία που μου δίνει, σε ένα ιδιαίτερα κομβικό σημείο για το κολυμβητικό μου μέλλον. Είναι τιμή για μένα να προπονούμαι υπό την καθοδήγηση ενός τόσο καταξιωμένου προπονητή και είμαι αποφασισμένος να δουλέψω σκληρά και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, για να ανταποκριθώ στις προσδοκίες του προπονητή μου, της ομάδας και των οπαδών της, κυνηγώντας παράλληλα τα όνειρά μου στο χώρο της κολύμβησης. Είμαι πραγματικά πολύ ενθουσιασμένος για αυτή τη μεγάλη αγκαλιά του Ολυμπιακού που αισθάνθηκα από την πρώτη στιγμή και ανυπομονώ να ξεκινήσει πλέον και επίσημα αυτό το συναρπαστικό ταξίδι».