Κολύμβηση: Πάσχα στη Χαλκίδα για Χρήστου, Παπαστάμο, Βελέντζα!

by Aquafeed 24

Ανάσταση στη Χαλκίδα έκαναν οι πρωταθλητές της κολύμβησης Απόστολος Χρήστου και Απόστολος Παπαστάμος, μαζί με τον προπονητή τους Παναγιώτη Βελέντζα.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για τις μεγάλες προκλήσεις που έχουν μπροστά τους, συμμετείχαν σε προπονητικό καμπ που διήρκησε 10 μέρες, από τις 29 Απριλίου μέχρι και σήμερα 8 Μαΐου.

Ο κ. Βελέντζας τόνισε σχετικά: «Δέκα ημέρες προπονητικό καμπ στην Χαλκίδα. Σκληρή δουλειά, πολύ καλά αποτελέσματα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την φιλοξενία στον Δήμο Χαλκίδας, στα σωματεία ΝΟ Χαλκίδας, ΑΚΟ Χαλκίδας, Ευβοϊκός και στους συναδέλφους προπονητές για την άψογη συνεργασία και βοήθεια».

Σε μια όμορφη εκδήλωση που φιλοξενήθηκε στο κολυμβητήριο, τιμήθηκαν οι πρωταθλητές μας και ο προπονητής, ενώ τα μικρά παιδιά βρήκαν την ευκαιρία για τις αναμνηστικές φωτογραφίες και αυτόγραφα. Οι δυο Απόστολοι χαμογελαστοί και ευδιάθετοι, δεν χάλασαν χατίρι σε κανέναν, δεν άφησαν παραπονούμενο κανένα.

Τιμητικές πλακέτες τους απένειμαν ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Γιάννης Νέζης και η Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Πολιτισμού, Δήμητρα Σακελλαράκη.

Πηγή: koe.org.gr

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA