Κολύμβηση: Ολοκληρώθηκε το Χειμερινό πρωτάθλημα. Πρωταθλητές οι ΑΟ Ωκεανος, Ολυμπιακός, ΑΟΠ Φαλήρου, ΠΑΟΚ, ΑΑ Αστέρια, ΝΟ Αλεξανδρούπολης.
Με απόλυτη επιτυχία σε Αθήνα (κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ) και Θεσσαλονίκη (Ποσειδώνιο κολυμβητήριο) ολοκληρώθηκε απόψε το βράδυ (Κυριακή 15/2) το Χειμερινό πρωτάθλημα κολύμβησης παίδων/κορασίδων και εφήβων/νεανίδων.Ο ΑΟ Ωκεανός στο πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδας, ήταν ο κυρίαρχος στο πρωτάθλημα παίδων/κορασίδων, καθώς κατέκτησε τις δυο επι μέρους βαθμολογίες και τη γενική. Ο Ολυμπιακός πήρε την πρώτη θέση στη γενική βαθμολογία εφήβων/νεανίδων, καθώς και στην επί μέρους των νεανίδων. Μεγάλη μάχη έγινε στους έφηβους όπου κυριάρχησε ο ΑΟΠ Φαλήρου με 322 βαθμούς έναντι 316 του Ολυμπιακού.
Τις απονομές έκανε η Γ’ Αντιπρόεδρος του δ.σ. της ΚΟΕ, Αλεξία Μαρίνη.
Στο πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδας: ο ΠΑΟΚ πήρε την πρώτη θέση στις κατηγορίες παίδων, εφήβων, και τη γενική εφήβων/νεανίδων. Ο ΑΑ Αστέρια νίκησε στις κατηγορίες κορασίδων και τη γενική παίδων/κορασίδων και ο ΝΟ Αλεξανδρούπολης κυριάρχησε στην κατηγορία νεανίδων.
Στους τελικούς της τελευταίας μέρας, εκτός από το πανελλήνιο ρεκόρ κορασίδων της Νεφέλης Μπιλανάκου στα 50μ πεταλούδα, ξεχώρισε η κούρσα στον τελικό των 200μ μικτής εφήβων στο ΟΑΚΑ: νίκησε ο Βασίλης Χάρα (ΠΑΟ) με 2:01.53, που αποτελεί όριο για τη συμμετοχή του στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ε/Ν του Μονάχου το καλοκαίρι. Ακολούθησε ο Ιάσονας Ρούτουλας με 2:02.91 και με 2:05.65 ο Ευάγγελος-Εφραίμ Ντούμας (ΟΣΦΠ).
Στα 200μ πεταλούδα εφήβων, στην Αθήνα νίκησε ο Γιώργος Κάλανδρος (ΑΟ Ωκεανός) με 2:01.48. Στα 100μ ελεύθερο παίδων στο Ποσειδώνιο ο Μιχαήλ Σαββίδης (ΑΑ Αστέρια) επικράτησε με 52.04. Και οι δυο επιδόσεις αποτελούν για τους εξαιρετικά ταλαντούχους αθλητές μας ατομικά ρεκόρ. Στα 200μ πεταλούδα παίδων ο Μάριος Βλαχάκης (ΑΣΚ Ντερή) ήταν ο καλύτερος με 2:04.07. Στα 400μ ελεύθερο η Αντωνία Ρακοπούλου (ΟΣΦΠ) νίκησε στις νεάνιδες με 4:21.60. Στο ίδιο αγώνισμα και στους έφηβους στο ΟΑΚΑ ο Κωνσταντής Χουρδάκης (ΟΣΦΠ) πρόσθεσε ακόμα ένα χρυσό μετάλλιο με ατομικό ρεκόρ 3:55.36, στη Θεσσαλονίκη ο Νίκος Κακουλάκης (ΠΑΟΚ) επικράτησε στους παίδες με 4:06.65.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΝΙΚΗΤΡΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΟΑΚΑ)
Παίδων: Α.Ο. Ωκεανός 263 βαθμοί
Κορασίδων: Α.Ο. Ωκεανός 348,50
Γενική Παίδων-Κορασίδων: Α.Ο. Ωκεανός 611,50
Εφήβων: ΑΟΠ Φαλήρου 322
Νεανίδων: Ολυμπιακός 332
Γενική Εφήβων-Νεανίδων: Ολυμπιακός 648
Τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες, ΕΔΩ.
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ)
Παίδων: ΠΑΟΚ 411,50
Κορασίδων: ΑΑ Αστέρια 436
Γενική Παίδων-Κορασίδων: ΑΑ Αστέρια 842,50
Εφήβων: ΠΑΟΚ 419,5
Νεανίδων: ΝΟ Αλεξανδρούπολης 392
Γενική Εφήβων-Νεανίδων: ΠΑΟΚ 768,50
Τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες, ΕΔΩ.

