Κολυμπώντας για την στήριξη κακοποιημένων γυναικών έκλεισαν το 2021 στο Ηράκλειο!

by Δέσποινα Μπαλαχτάρη

Χριστουγεννιάτικο Κολυμβητικό Μαραθώνιο 52 χιλιομέτρων οργάνωσαν τα κρητικά σωματεία, στηρίζοντας τους συλλόγους κακοποιημένων γυναικών με σύνθημα: «Γιατί στην βία η σιωπή δεν είναι χρυσός»!

Σε μια αξιοσέβαστη και γεμάτη αλληλεγγύη κίνηση, προχώρησαν συλλογικά τα 11 κολυμβητικά σωματεία του Ηρακλείου-Κρήτης, διοργανώνοντας τον πρώτο Χριστουγεννιάτικο Κολυμβητικό Μαραθώνιο (52 χλμ) στο ΕΑΚΗ!

Η εντυπωσιακή αυτή πρωτοβουλία, με όπλο την ανθρωπιστική δύναμη του αθλητισμού υλοποιήθηκε έπειτα από συνεργασία της τοπικής περιφερειακής επιτροπής κολύμβησης με την ΚΟΕ και το εθνικό αθλητικό κέντρο της πόλης! Συνολικά, συμμετείχαν 85 αθλητές και 74 αθλήτριες κάθε ηλικίας, κολυμπώντας για 4-5 λεπτά ο καθένας, ενώ το χρονόμετρο έγραψε τελικώς: 14 ώρες και 1:40,12, με τα 52 χιλιόμετρα να έχουν ολοκληρωθεί άκρως επιτυχημένα, λίγο πριν την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς!

Τα χρήματα τα οποία συγκεντρώθηκαν τόσο από τον κολυμβητικό μαραθώνιο, όσο και από το Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ που διοργανώθηκε στο ΕΑΚΗ, διατέθηκαν για την στήριξη του συνδέσμου κακοποιημένων γυναικών Ηρακλείου.

Η πρόεδρος της Περιφερειακής επιτροπής Κρήτης και αντιπρόεδρος της ΚΟΕ κυρία Αλεξία Δραμιτινού – Μαρίνη, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Για πρώτη φορά στην πισίνα του Ηρακλείου- ΕΑΚΗ, διοργανώνεται Χριστουγεννιάτικος Μαραθώνιος κολύμβησης στις 30/12/21! “Γιατί στην βία η σιωπή δεν είναι χρυσός”»!

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA