Κολυμπάμε μαζί για υποψηφιότητα Μουστακαρία: «Αυτό δεν έχει προηγούμενο σε κανένα σπορ, σε καμία χώρα του κόσμου»!

by Aquafeed 24

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε η κίνηση Κολυμπάμε Μαζί, όσον αφορά την υποψηφιότητα του Θοδωρή Μουστακαρία με την αντίθετη παράταξη, Νέο Κύμα, με επικεφαλής τον Σπύρο Γιαννιώτη.

Η πλευρά του Κυριάκου Γιαννόπουλου κάνει λόγο για γεγονός άνευ προηγουμένου, δηλαδή την υποψηφιότητα Μουστακαρία, όχι μέσω του Υδραϊκού όπου είναι πρόεδρος, αλλά με άλλο σωματείο, κάτι που όπως υπογραμμίζουν έντονα δεν έχει συμβεί ξανά σε κανένα σπορ, σε καμία χώρα του κόσμου.

Στη συνέχεια της ανακοίνωσης, αφήνονται περαιτέρω αιχμές που εμπλέκουν την υποψηφιότητα εκπροσώπου στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Η ανακοίνωση του Κολυμπάμε Μαζί:

Η ανακοίνωση του ονόματος του κ. Μουστακαρία, Προέδρου του  Υδραϊκού Ναυτικού Όμιλου ως υποψηφίου στις προσεχείς εκλογές της ΚΟΕ, με την ιδιότητα μέλους άλλου σωματείου της Α1 Εθνικής Κατηγορίας, και όχι του  σωματείου που ό ίδιος προεδρεύει, δεν έχει προηγούμενο σε κανένα σπορ και σε καμία χώρα του κόσμου. Ως γνωστόν, το σωματείο του Υδραϊκού ΝΟ, μετά  από την 8μηνη διαδικασία με αρκετές παρατάσεις, δεν κατάφερε να μπει στην  πλατφόρμα της ΓΓΑ. Κρίθηκε επομένως ικανός ένας Πρόεδρος να διοικήσει  στην Ομοσπονδία, όταν δεν κατάφερε το αυτονόητο με το δικό του σωματείο.  Με την απόφαση αυτή, που ουσιαστικά καταρρίπτει την λογική και την ηθική  αλλά κυρίως ακυρώνει την μεγάλη προσπάθεια δεκάδων σωματείων να μπουν  στην πλατφόρμα, τίθενται εύλογες απορίες και παράλληλα σοβαρό θέμα  ηθικής τάξης που αφορά στην αξιοπιστία του Πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης  Α1 Εθνικής Κατηγορίας.  

Τα παραπάνω επιβεβαιώνουν ότι αυτά που ακούμε τελευταία για δήθεν  νέες πρακτικές, νέες διαδικασίες με περιτύλιγμα «Ολικής ποιότητα διοίκησης»,  καταρρίπτονται εξ’ ορισμού και επιβεβαιώνουν αυτό που η οικογένεια του  υγρού στίβου συζητά πλέον ανοιχτά και χωρίς φόβο. Ότι δηλαδή, όχι μόνο  υπάρχει πλήρης συνεργασία μεταξύ των εμπλεκομένων, αλλά και εκατέρωθεν  δεσμεύσεις που θα ολοκληρωθούν με την υποψηφιότητα του εκπροσώπου για  την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Κρίμα.  

Το ΚΟΛΥΜΠΑΜΕ ΜΑΖΙ θα συνεχίσει με αξιοπρέπεια, με όραμα και  καθαρές προτάσεις να ετοιμάζει την επόμενη ημέρα του Υγρού Στίβου. Με  βάση το πρόγραμμα και τους στόχους που έχουμε παρουσιάσει από καιρό,  κοιτάμε στα μάτια τα σωματεία και θέτουμε στη διάθεση τους την τεχνογνωσία  των στελεχών μας και πάνω απ’ όλα τη μεγάλη διοικητική τους εμπειρία.  

Με αθλητικούς χαιρετισμούς  

«ΚΟΛΥΜΠΑΜΕ ΜΑΖΙ» 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA