Τον ΑΝΟ Γλυφάδας αντιμετωπίζει την Τετάρτη (11/10, 20:30) η ΑΕΚ για την 3η αγωνιστική της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Πόλο Γυναικών στο «Α. Δημητρόπουλος». Η «Ένωση» μετά την ήττα από τον Άλιμο ΝΑΣ θέλει να διεκδικήσει τους 3 βαθμούς της νίκης κόντρα σε μία ισχυρή ομάδα και να κάνει ένα μεγάλο βαθμολογικό βήμα. Μάλιστα, ο αγώνας είναι 3 ημέρες νωρίτερα από το επίσης κρίσιμο παιχνίδι με τον ΝΟ Χανίων, με τις «κιτρινόμαυρες» να προετοιμάζονται για τα συνεχόμενα παιχνίδια όσο το δυνατόν καλύτερα.

Ο Μάρκο Μίσιτς επέλεξε στην αποστολή τις: Λάζαρη, Κολιτσοπούλου, Κωνσταντοπούλου, Γεωργίου, Πάουλι, Καλαϊτζή, Γκίλλα, Λογοθέτη, Παπαδοπούλου, Γαλανοπούλου, Λυκοθανάση, Γαλιατσάτου, Πουλοπούλου, Μαργαρίτη.

Η Αγγελική Κολιτσοπούλου δήλωσε στο aek.gr: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς τόσο βαθμολογικά, όσο και ψυχολογικά. Η Γλυφάδα είναι μια ομάδα που σίγουρα έχει αποκτήσει ρυθμό από τους αγώνες της Ευρώπης. Εμείς είμαστε μια ανανεωμένη ομάδα, ωστόσο έχουμε δουλέψει πολύ για αυτό το παιχνίδι και ακολουθώντας τις οδηγίες των προπονητών μας θέλουμε να επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».