Ο Κόλιανιν από την αντίθετη πλευρά

by Aquafeed 24

Ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο κόντρα στον πρωταθλητή Ευρώπης θέλει να δείξει στον τελικό του 20ου Φάιναλ Φορ η Βουλιαγμένη, η οποία προκρίθηκε επικρατώντας του ΓΣ Περιστερίου στα ημιτελικά του Καρπενησίου.

O προπονητής του ΝΟΒ, Χέρβο Κόλιανιν, είχε βιώσει ως μέλος του τεχνικού επιτελείου του Ολυμπιακού την ήττα στο Καρπενήσι το 2017 από τη Βουλιαγμένη και τώρα καλείται να εμπνεύσει τους δικούς του αθλητές με ένα κατόρθωμα που εκείνοι είχαν ζήσει από τη θετική, αλλά αυτός από την αντίθετη πλευρά.

Από μεριάς του ο προπονητής του Περιστερίου Κώστας Λούδης υποστήριξε ότι η ομάδα του, με σοβαρές απουσίες στο ρόστερ, έδωσε τα πάντα στον ημιτελικό απέναντι στη Βουλιαγμένη και απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του. Υποστήριξε ότι πλέον οι παίκτες του έχουν σαν στόχο την παραμονή της ομάδας στην Α1 κατηγορία.

Χέρβο Κόλιανιν (προπονητής ΝΟΒ):

«Είχα επισημάνει στους παίκτες μου ότι είναι εξαιρετικά σπουδαίο να βρεθούμε στον τελικό της διοργάνωσης. Να έχουμε την ευκαιρία διεκδίκησης ενός τίτλου. Είμαι πολύ χαρούμενος που παίξαμε σοβαρά από την αρχή του παιχνιδιού και δείξαμε το καλό πρόσωπο της Βουλιαγμένης. Είχαμε χάσει δίκαια στο πρωτάθλημα από το Περιστέρι και θέλαμε να αποδείξουμε την αλήθεια. Ήμασταν πολύ καλοί στην άμυνα, ενώ μπορούμε να παίξουμε ακόμη καλύτερα στην επίθεση. Το μεγάλο στοίχημα είναι ο αυριανός τελικός. Θα τα δώσουμε όλα. Πρέπει να αποδείξουμε ότι μπορεί να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι στην καλύτερη ομάδα του κόσμου. Είμαι αισιόδοξος. Πριν από δύο χρόνια, όταν ήμουν στον πάγκο του Ολυμπιακού, χάσαμε το κύπελλο στο Καρπενήσι. Στόχος είναι να επαναλάβουμε αυτή την επιτυχία. Για να γίνει αυτό πρέπει να μείνουμε μέχρι το τέλος του αγώνα κοντά στο σκορ».

Δημήτρης Τίγκας (παίκτης ΝΟΒ):

«Είχαμε την τύχη να παίξουμε πολύ γρήγορα απέναντι στο Περιστέρι και να πάρουμε την ευκαιρία μιας καθαρής ρεβάνς. Παίξαμε καλή άμυνα, δεχθήκαμε μόλις ένα γκολ, ενώ ήμασταν ποιοτικοί και στην επίθεση. Δεν ήρθαμε στο Καρπενήσι για διακοπές. Θα παίξουμε απέναντι στον Ολυμπιακό και θα διεκδικήσουμε τις όποιες ελπίδες έχουμε. Πρέπει να μείνουμε κοντά στο σκορ μέχρι το τέλος του αγώνα. Στόχος μας αρχικά δεν είναι το κύπελλο αλλά να μείνουμε ανταγωνιστικοί μέχρι το τέλος του τελικού».

Κώστας Λούδης (προπονητης ΓΣΠ):

«Αλλιώς τα είχαμε σχεδιάσει κι αλλιώς ήρθαν. Όταν προκριθήκαμε κάναμε όνειρα για μια ανταγωνιστική παρουσία στο F4. Όμως χωρίς τρεις έμπειρους βασικούς παίκτες, ήταν εξαιρετικά δύσκολα τα πράγματα. Τα παιδιά έκαναν υπερπροσπάθεια και τους έδωσα συγχαρητήρια. Όμως χωρίς εμπειρίες, χωρίς βάθος στον πάγκο, τα πράγματα ήταν δύσκολα. Παίξαμε καλή άμυνα για τρία οκταλεπτα αλλά δεν είχαμε επιθετικές λύσεις. Ακολουθεί για μας ένας Γολγοθάς. Έχουμε σαν στόχο την παραμονή μας στην μεγάλη κατηγορία. Κοιτάμε εμπρός».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA