Το Μεγάλο Σάββατο (όπως και η Μεγάλη Παρασκευή) βρήκε την Εθνική μας ομάδα Υδατοσφαίρισης των Γυναικών να συνεχίζει τη σκληρή δουλειά και προετοιμασία, με τελικό στόχο τη πρόκριση στη Τελική Φάση των αγώνων του World Cup που θα πραγματοποιηθεί στο Λογκ Μπιτς (23-25 Ιουνίου).

Η Αλεξία Καμμένου και οι διεθνείς θέλουν να παρουσιαστούν πανέτοιμες το τριήμερο (19-21/4) που θα πραγματοποιηθεί η Β’ Φάση στο Κλειστό Κολυμβητήριο «Κύπρος» της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων. Και να πάρουν το ένα από τα δυο εισιτήρια της πρόκρισης, το οποίο θα διεκδικήσουν μαζί με τις Αυστραλία, Ισπανία και Κίνα.

Η Εθνική πραγματοποιεί κοινές προπονήσεις με τις ΗΠΑ, μια από τις μεγαλύτερες δυνάμεις της Παγκόσμιας Γυναικείας Υδατοσφαίρισης, στο κολυμβητήριο του ΑΝΟΓ. Στη σημερινή προπόνηση, δίπλα στην ομάδα μας βρέθηκε ο πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, Κυριάκος Γιαννόπουλος. Μίλησε στις διεθνείς, τις εμψύχωσε, τις συμβούλεψε, ευχήθηκε «Καλή επιτυχία» και μοίρασε τις ευχές του για «Καλή Ανάσταση».

Δίπλα στην ομάδα, και το μέλος του Δ.Σ της ΚΟΕ και υπεύθυνη της γυναικείας υδατοσφαίρισης, Εύη Μωραϊτίδου.

Τα κορίτσια θα περάσουν την αυριανή μεγάλη ημέρα του Πάσχα με τις οικογένειές τους. Τη Δευτέρα, τις περιμένει και πάλι η Αλεξία Καμένου με διπλή προπόνηση και πάλι με την ομάδα των ΗΠΑ.

Οι αγώνες της Β’ Φάσης θα διεξάγονται στις 14:00, 16:00, 18:00 και 20:00 καθημερινά.

Θα μεταδίδονται απευθείας από το κανάλι της World Aquatics.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και όλες οι πληροφορίες της σπουδαίας διοργάνωσης που θα φιλοξενήσει η πατρίδα μας, δίνονται ΕΔΩ.

Μέσω αυτού του διαδικτυακού κόμβου μπορεί όποιος ενδιαφέρεται να προμηθευτεί το εισιτήριό του.

 

Πηγή: koe.org.gr