Κλήρωση LEN CHAMPIONS LEAGUE: Στη Βουδαπέστη Εθνικός και ΑΝΟΓ, στη Ρώμη ο Ολυμπιακός και η Βουλιαγμένη!

by Aquafeed 24

Πραγματοποίθηκε η κλήρωση του 2ου γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ γυναικών, με την κληρωτίδα να βγάζει ελληνικά ντέρμπι σε Βουδαπέστη και Ρώμη!

Συγκεκριμένα, ο πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός θα ταξιδέψει στην ιταλική πρωτεύουσα, εκεί όπου θα αγωνιστεί και ο ΝΟ Βουλιαγμένης με αντιπάλους την οικοδέσποινα Ρόμα, του Μάρκο Καπάνα και την ολλανδική Ντε Ζάαν!

Αντίθετα, σε ουγγρικό έδαφος θα βρεθεί ο Κυπελλούχος Ευρώπης Εθνικός Πειραιά, αλλά και ο ΑΝΟ Γλυφάδας, οι οποίοι θα αγωνιστούν στον Όμιλο της Βουδαπέστης, μαζί με τη διοργανώτρια Ουΐπεστ και την Μεντιτερανί!

Παράλληλα, στον Α’ Όμιλο που θα διεξαχθεί στην Πάντοβα θα αναμετρηθούν η τοπική ομάδα, η Εκίπε Οριζόντε, η Ντουναουϊβάρος και η ολλανδική ZVL. Στον Β’ Όμιλο, οι αγώνες θα γίνουν στο Έγκερ, εκεί όπου η ομώνυμη ομάδα θα υποδεχθεί τις πολύ δυνατές Σαμπαντέλ και Ματαρό, καθώς και τη… συμπατριώτισσα Φερεντσβάρος.

Ο 2ος γύρος του Τσάμπιονς Λιγκ θα πραγματοποιηθεί στις 9 με 11 Δεκεμβρίου.

Α’ Όμιλος (Πάντοβα): Εκίπε Οριζόντε, Πάντοβα, Ντουναουϊβάρος, ZVL.

Β’ Όμιλος (Έγκερ): Σαμπαντέλ, Ματαρό, Έγκερ, Φερεντσβάρος

Γ’ Όμιλος (Βουδαπέστη): Ουΐπεστ, ΑΝΟΓ, Μεντιτερανί, Εθνικός Πειραιά

Δ’ Όμιλος (Ρώμη): Ολυμπιακός, Ρόμα, ΝΟ Βουλιαγμένης, Ντε Ζάαν.

Αναμφίβολα, σε κάθε όμιλο η δυσκολία είναι τεράστια και πολλές κορυφαίες ομάδες θα μείνουν εκτός προημιτελικών. Στον Α’ Όμιλο οι ιταλικές ομάδες έχουν το προβάδισμα για την πρόκριση, ενώ στον Όμιλο του Έγκερ τέσσερις πολύ ισχυρές ομάδες θα μείνουν εκτός, με τη Σαμπαντέλ και τη Ματαρό να έχουν θεωρητικά το κάτι παραπάνω για να αφήσουν εκτός τις ενισχυμένες Έγκερ και Φερεντσβάρος.

Στπν Γ’ Όμιλο, η Ουΐπεστ είναι το πρώτο φαβορί για πρόκριση και το δεύτερο εισιτήριο θα κριθεί ανάμεσα σε τρεις ομάδες, ΑΝΟΓ, Εθνικό Πειραιά και Μεντιτερανί, οι οποίες βρίσκονται πολύ κοντά σε δυναμική. Τέλος, ο «βασιλιάς» της Ευρώπης, Ολυμπιακός, σαφέστατα έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση από τον Όμιλο της Ρώμης, ενώ Ρόμα και ΝΟ Βουλιαγμένης θα διεκδικήσουν στα ίσα την πρόκριση, με τις δύο ομάδες να έχουν κάνει κοινή προετοιμασία πριν από λίγες ημέρες, ενώ κανείς δεν μπορεί να ξεγράψει την Ντε Ζάαν που παρουσιάστηκε εξαιρετική στον Όμιλο του ΑΝΟΓ πριν από λίγες ημέρες.

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA