Κλείνουν πισίνες του ΟΑΚΑ λόγω κρούσματος κορωνοϊού

by Aquafeed 24

Εκτός λειτουργίας θα μείνουν αυτό το σαββατοκύριακο δύο κολυμβητικές δεξαμενές του Ολυμπικακού Σταδίου καθώς σωματείο ενημέρωσε τη διοίκηση ότι έχει στο τμήμα του επιβεβαιωμένο κρούσμα Covid 19.

Η διοίκηση του ΟΑΚΑ αποφάσισε άμεσα να κλείσει τις πισίνες και να πραγματοποιήσει την προσεχή Δευτέρα απολύμανση σε όλους τους χώρους.

Το Ολυμπιακό Κέντρο του υγρού στίβου στο ΟΑΚΑ αποτελεί το κορυφαίο συγκρότημα της Ελλάδος σε ότι αφορά τα αθλήματα της πισίνας. Καθημερινά εκατοντάδες παιδιά και αθλητές βρίσκονται στους χώρους του για προπονήσεις στα αθλήματα της κολύμβησης, της καλλιτεχνικής κολύμβησης κλπ.

Οι δεξαμενές που έκλεισαν διότι είχαν χρησιμοποιηθεί από τον ασθενή με Covid 19 ήταν οι Ρ1 και Ρ4. Στις 21 Σεπτεμβρίου (07.00-15.00) θα υπάρξει αναστολή της λειτουργίας του Κέντρου προκειμένου να πραγματοποιηθεί απολύμανση και γενική καθαριότητα.

«Θα θέλαμε να επιστήσουμε τη προσοχή όλων, για ακόμη μία φορά, στην αυστηρή τήρηση των μέτρων προστασίας και υγιεινής καθώς και των υγειονομικών πρωτοκόλλων», αναφέρει, μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση της Διεύθυνσης του ΟΑΚΑ.

ΠΗΓΗ: kathimerini.gr

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA