Με εξώδικη διαμαρτυρία απαντούν οι γονείς των κολυμβητών των τριών σωματείων του Κολυμβητηρίου της Κέρκυρας, στο κλείσιμό του, καθώς από τη Δευτέρα 27/09  ξεκινούν εργασίες επισκευής του μηχανοστασίου. Αυτό συνεπάγεται προσωρινή αναστολή λειτουργίας του, τουλάχιστον έως το τέλος του χρόνου, βάσει του αρχικού χρονοδιαγράμματος.

Οι γονείς των παιδιών που προπονούνται στο κολυμβητήριο των τριών σωματείων ΝΑΟΚ, ΝΑΥΣΙΘΟΟΥ και ΝΗΡΕΑ, συγκεντρώθηκαν το απόγευμα της Τρίτης 22/09, λίγες ώρες αφού ενημερώθηκαν ανεπίσημα, όπως καταγγέλλουν στην «Κ.Σ.» για το κλείσιμο, αντιδρώντας στον χρόνο που αποφάσισε η διοίκηση να προχωρήσει στις αναγκαίες, σε κάθε περίπτωση, εργασίες του μηχανοστασίου το οποίο, όπως καταμαρτυρείται, είναι διαλυμένο.

Με τον Πρόεδρο του ΕΑΚΚ να τονίζει την επιτακτική ανάγκη της άμεσης συντήρησης του μηχανοστασίου από την μία, και τους γονείς των κολυμβητών από την άλλη, να αντιδρούν στην χρονική στιγμή της απόφασης αυτής αιτούμενοι να αναβληθούν οι σχετικές εργασίες για την Άνοιξη του 2022, προκειμένου το νησί της Κέρκυρας να μην μείνει χωρίς κολυμβητήριο και κατ’ επέκταση χωρίς αθλητική δραστηριότητα στον υγρό στίβο, οι πιέσεις που ασκούνται είναι μεγάλες.

Πηγή: «Κέρκυρα Σήμερα»

Facebook Comments