Κλείνει το Εθνικό στη Θεσσαλονίκη για εργασίες

by Aquafeed 24

Στις αρχές Ιανουαρίου και για περίπου είκοσι μέρες θα μείνει κλειστεί η εξωτερική πισίνα του Εθνικού κολυμβητηρίου, για να αντικατασταθούν όλες οι σωληνώσεις.

Η επιτροπή διοίκησης των Εθνικών Αθλητικών Κέντρων Θεσσαλονίκης έχει επισκευάσει και εκσυγχρονίσει το Ποσειδώνιο κολυμβητήριο και το κολυμβητήριο της Νεάπολης, με πολύ σημαντικές παρεμβάσεις στο μηχανολογικό τους εξοπλισμό. Όπως έχει επισημάνει σε δημόσιες τοποθετήσεις του ο πρόεδρος της Περιφερειακής Επιτροπής κολύμβησης Κεντροδυτικής Μακεδονίας, Αλέξης Σαββίδης, έχουν ανανεωθεί τα κολυμβητήριά μας κατά 60%.

Σειρά παίρνει το Εθνικό κολυμβητήριο, που χρίζει άμεσης συντήρησης των σωληνώσεων της εξωτερικής δεξαμενής. Οι γερασμένες και οξειδωμένες σωληνώσεις δεν αντέχουν μεγάλη πίεση θερμού νερού και δεν επιδέχονται επισκευής. Έτσι, προγραμματίστηκε η αντικατάστασή τους στις αρχές Ιανουαρίου και η εξωτερική πισίνα θα παραμείνει κλειστή για 20 μέρες.

Η επιτροπή διοίκησης των ΕΑΚ Θεσσαλονίκης γνωρίζει ότι η θερμοκρασία του νερού δεν είναι στο επιθυμητό επίπεδο. Οι συντηρητές και το προσωπικό κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια για να λειτουργήσει το κολυμβητήριο. Μετά την αντικατάσταση των σωληνώσεων θα δοθεί στην κολυμβητική οικογένεια ένα κολυμβητήριο που θα αντέχει σε όλες τις καιρικές συνθήκες, ενώ έχουν σχεδιαστεί κι άλλες παρεμβάσεις.

Πηγή: eakth.gr

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA