Κι όμως, η Σαμπαντέλ αμφισβήτησε ξανά την κυριαρχία της Μπαρτσελονέτα! (VID)

by Aquafeed 24

Γυρνώντας τον χρόνο λίγο πίσω και συγκεκριμένα πέντε μήνες πριν, η νεανική και μαχητική Σαμπαντέλ επικρατεί της Μπαρτσελονέτα εκτός έδρας 11-8, πετυχαίνοντας να γίνει η μοναδική ομάδα που την έχει κερδίσει στο ισπανικό πρωτάθλημα σε ένα βάθος πέντε ετών.

Λίγους μήνες μετά, η φρεσκάδα της ομάδας που ηγείται ο Σαναχούια τα καταφέρνει ξανά, καθώς κέρδισε για δεύτερη φορά τη Μπαρτσελονέτα, αυτή τη φορά στην έδρα της με σκορ 10-8, κάτι που σημαίνει ότι η Σαμπαντέλ θα πάρει την 1η θέση στην κανονική διάρκεια του ισπανικού πρωταθλήματος, καθώς κατέχει το απόλυτο.

Στο ξεκίνημα, τίποτα δεν προμήνυε ότι τα πράγματα θα εξελιχθούν έτσι, καθώς η ομάδα του Έλβις Φάτοβιτς κατάφερε να πάρει ένα σημαντικό προβάδισμα με 0-3, πριν μειώσει η Σαμπαντέλ σε 2-4. Πριν το ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν σε 6-7 και με την έναρξη ο Τέκλας ισοφάρισε σε 7-7, με τον Ταχούλ να σκοράρει για τη Μπαρτσελονέτα αμέσως μετά. Η συνέχεια… καθόρισε το αποτέλεσμα, καθώς η Σαμπαντέλ με φοβερή ενέργεια στην άμυνα κράτησε την παρέα του Περόνε άσφαιρη για πέντε λεπτά και δύο λεπτά πριν το τέλος ο Μπούστος έγραψε το 9-8 με μπάσιμο από δεξιά, με τον Σέρχι Καμπάνας, ο οποίος ακούγεται ότι έχει συμφωνήσει ήδη με τη Μπαρτσελονέτα, να σκοράρει το τελικό 10-8 για τη Σαμπαντέλ, σουτάροντας από το ένα τέρμα στο άλλο, καθώς είχε ανέβει στην επίθεση ο πορτιέρε της Μπαρτσελονέτα, Ουνάι Αγκίρε.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA