Διαμαρτυρία στις τάξεις των 1.500 εργαζομένων του #AQF24 έχει προκαλέσει το γεγονός ότι η πρεμιέρα όλων των ελληνικών ομάδων στο LEN Champions League θα είναι εντός έδρας, την ίδια ημέρα, το Σάββατο 7 Οκτωβρίου.

Συγκεκριμένα, ύστερα από ενημέρωση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, ο Ολυμπιακός, ο ΝΟ Βουλιαγμένης, ο Εθνικός Goldforce και ο ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ Betsson θα παίξουν στην έδρα τους στην πρεμιέρα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Όσον αφορά τον Ολυμπιακό, οι πρωταθλήτριες Ελλάδας θα υποδεχθούν την κάτοχο του EURO CUP, UVSE, στον Πειραιά, ενώ την ίδια ημέρα στο ίδιο κολυμβητήριο ο Εθνικός Πειραιά θα υποδεχθεί τη Φερεντσβάρος. Ακόμη, ο ΝΟ Βουλιαγμένης της Κικής Λιόση υποδέχεται την Μεντιτερανί, την ίδια ημέρα που η ομάδα ανδρών του Ομίλου υποδέχεται τη Μπαρτσελονέτα για το Champions League, με τις δύο αναμετρήσεις να είναι διεξάγονται στο ίδιο κολυμβητήριο, τη Σχολή Ευελπίδων στη Βάρη με διαφορά λίγων ωρών.

Εντός έδρας θα αγωνιστεί και ο ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ Betsson, που υποδέχεται σε αυτό το ιστορικό για τον σύλλογο παιχνίδι την Ντουναουϊσβάρος, όμως υπάρχει πληροφόρηση ότι η αναμέτρηση προγραμματίστηκε για την Κυριακή, 8 Οκτωβρίου, δηλαδή την ημέρα των δημοτικών εκλογών…

Τέλος, είμαστε εν αναμονή πληροφόρησης για την πρώτη αγωνιστική των Απόλλωνα Σμύρνης και Πανιωνίου στο EURO CUP ανδρών και του ΑΝΟ Γλυφάδας iRepair στο Euro Cup γυναικών που επίσης θα αγωνιστούν στις 7 Οκτωβρίου, βάσει του εξ αρχής προγράμματος.

Ελπίζουμε μόνο, να μην αγωνιστούν ΟΛΕΣ οι ελληνικές ομάδες, την ίδια ημέρα, στην ίδια – ουσιαστικά – πόλη.

ΥΓ: Θα προσπαθήσουμε να γίνουμε τα «παιδιά-λάστιχο» για ακόμη μια φορά. 

Το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής του LEN Champions League (Οι ώρες θα καθοριστούν τις επόμενες ημέρες): 

7 Οκτωβρίου

Εκίπε Οριζόντε – Σαν Αντρέου

Σαμπαντέλ – Μιλούζ

Έγκερ – Ματαρό

Ρόμα – Τεράσα

Ολυμπιακός – UVSE

Εθνικός Πειραιά – Φερεντσβάρος

ΝΟ Βουλιαγμένης – Μεντιτερανί

8 Οκτωβρίου

ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ Betsson – Ντουναουϊβάρος