«Κέρβερος» Αγκίρε στα δοκάρια της Μπαρτσελονέτα έως το 2026!

by Aquafeed 24

Με γρήγορες ενέργειες, η Μπαρτσελονέτα έδειξε τις σαφείς προθέσεις της να μην επιτρέψει σε κανέναν άλλον να κάνει ούτε…σκέψεις για τον Ουνάι Αγκίρε!

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2022 με την Ισπανία θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τα δοκάρια του καταλανικού συλλόγου για τα επόμενα τρία χρόνια, με στόχο να ανέβει μαζί του στην κορυφή της Ευρώπης. Η ανανέωση του Ουνάι Αγκίρε με τη Μπαρτσελονέτα είναι ενδεχομένως το σημαντικότερο βήμα που μπορούσε να πετύχει ο σύλλογος, με γνώμονα της δημιουργία μιας ανανεωμένης ομάδας τα επόμενα χρόνια, με πολύ υψηλούς στόχους.

Μπορεί να μην έχει γίνει αντιληπτό, αλλά ο Αγκίρε δεν αποτελεί γέννημα θρέμμα της Μπαρτσελονέτα, καθώς σε εκείνην μεταγράφηκε το 2021 από τη Μπαρτσελόνα και μέσα σε μια διετία με τη δουλειά του έχει εντυπωσιάσει την παγκόσμια κοινότητα της υδατοσφαίρισης, δικαίως. Ο Αγκίρε δούλεψε σκληρά, καθώς όταν πήγε στον κορυφαίο ισπανικό σύλλογο ήταν δεύτερος πίσω από τον θρυλικό Ντάνι Πινέδο και είχε έρθει… κάπως ξαφνικά όταν ο Μίκι Λινάρες σταματούσε το πόλο για επαγγελματικούς λόγους. Από τη στιγμή, ωστόσο, που ο Πινέδο σταμάτησε, ο Αγκίρε διέλυσε κάθε προσδοκία και έφθασε άμεσα στην κορυφή του κόσμου.

Ο νεαρός Ισπανός πορτιέρε έχει όμως κι άλλους στόχους, ένας εξ αυτών να γίνει πρωταθλητής Ευρώπης με τη Μπαρτσελονέτα και το Φάιναλ 8 του Βελιγραδίου, θα είναι η πρώτη ευκαιρία του.

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA