Το ντέρμπι της Πάτρας ήταν από εκείνα που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον στην 11η αγωνιστική της Α2 ανδρών, με τον Ναυτικό Όμιλο να επικρατεί 8-7 της ΝΕΠ και να συνεχίζει ως μόνος πρώτος στον Νότιο Όμιλο του πρωταθλήματος.

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, ο Ναυτικός Όμιλος Πατρών εξέδωσε ιδιαίτερα καυστικό Δελτίο Τύπου, καθώς αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «Ο ΝΟΠ κέρδισε τον… ΝΟΠ 2». Η αναφορά γίνεται σχετικά με τη μεταγραφή επτά αθλητών του ΝΟΠ που φέτος αγωνίζονται στη ΝΕΠ, ενώ ο Όμιλος αναφέρει ότι έξι εξ αυτών είναι γέννημα θρέμμα της ομάδας τους.

Παράλληλα, ο ΝΟ Πατρών αναφέρει ότι οι παίκτες του έδειξαν σοβαρότητα και όπως υπογραμμίζεται χαρακτηριστικά «έδειξαν να μην επηρεάζονται από την εμπρηστική συμπεριφορά του αντίπαλου προπονητή».

Το Δελτίο Τύπου του ΝΟ Πατρών αυτούσιο: 

«Νέα νίκη για την ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Πατρών καθώς επικράτησε του….ΝΟΠ 2 με σκορ 8-7.

Φυσικά χαριτολογούμε καθώς με το σκουφάκι της ΝΕΠ αγωνίστηκαν συνολικά 7 παίκτες που την περσινή χρονιά αγωνίζονταν για την ομάδα μας, με τους 6 από αυτούς να είναι γέννημα θρέμμα των ακαδημιών μας.
Όπως φαίνεται η δουλειά που έγινε όλα αυτά τα χρόνια στο ΝΟΠ απέφερε καρπούς καθώς οι αθλητές μας στελεχώνουν ουσιαστικά 2 ομάδες.
Στο αγωνιστικό κομμάτι καμία ομάδα δεν έδειξε καλό πρόσωπο ενώ η άμυνα έκρινε το παιχνίδι
Οι παίκτες μας ήταν πιο σοβαροί και έδειξαν να μην επηρεάζονται από την εμπρηστική συμπεριφορά του αντίπαλου προπονητή.
Πρώτος σκόρερ του ΝΟΠ ο Ανδρικόπουλος με 4 γκολ.
Με τη νίκη αυτή η ομάδα μας διατηρεί τη διαφορά των 4 βαθμών από το δεύτερο Νηρέα Γέρακα και κάνει ένα σημαντικό βήμα για την κατάκτηση της 1ης θέσης στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.
Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα!
Επόμενος αγώνας την Κυριακή 19/3, εκτός έδρας, απέναντι στο Γ.Σ. Ηλιούπολης.
ΝΟΠ (Κραβαρίτης): Βυθούλκας, Αγγελόπουλος, Πολάτος, Κανελλόπουλος 2, Γεωργαράς, Λαμπάτος , Παπαχριστόπουλος 1, Μπιτσάκος, Ανδρικόπουλος 4, Γκότσης , Βικάτος 1, Πασσάς, Βουτσινάς, Σοφός, Τριαντάφυλλος».