«Καθάρισε» και την Λάιντεν και πάει για την 2η θέση η Βουλιαγμένη!

by Δέσποινα Μπαλαχτάρη

Ένα οκτάλεπτο – το πρώτο – άντεξε η ομάδα του Λάιντεν απέναντι στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης, ο οποίος δεν άφησε κανένα περιθώριο στις Ολλανδές και οδεύει ολοταχώς για την 2η θέση στο Group A του Pacos De Ferreiras! Το σύνολο της Κικής Λιόση κυριάρχησε με διαφορά της ZVL, «ξεσπώντας» στο δεύτερο μέρος (4-0 σερί) και διατηρώντας έναν πολύ καλό ρυθμό στην συνέχεια, φτάνοντας στο 13-9!

Μπορεί το 1ο οκτάλεπτο, να βρήκε τις δυο ομάδες ισόπαλες στο 2-2, ωστόσο Γιαννοπούλου, Ριτζ και Ελληνιάδη ανέλαβαν στο σκοράρισμα και έδωσαν πολύτιμη ώθηση για την εξαιρετική πορεία του ΝΟΒ στο υπόλοιπο παιχνίδι (6-2 ημίχρονο). Οι Ολλανδές κατάφεραν να κλείσουν την διαφορά μέχρι τα 2 τέρματα στα 04:19 του τρίτου μέρους, όμως πολύ γρήγορα το 7-5 έγινε… 11-5 για την ασταμάτητη Βουλιαγμένη, η οποία βρήκε δίχτυα με την Μαρία Πάτρα (2), την Κατερίνα Τανκέεβα και την Φοίβη Αγγελίδη, ενώ «χαλάρωσε» στα τελευταία λεπτά.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως, παρά την ισοβαθμία αυτή την στιγμή του Ναυτικού Ομίλου και της ZVL (6 βαθμοί), η ολλανδική ομάδα έχει ολοκληρώσει και τους 4 αγώνες της στην Πορτογαλία, ενώ το σύνολο της Κικής Λιόση ρίχνει αύριο – Κυριακή 20/11 την αυλαία στους προκριματικούς του Champions League με το ματς απέναντι στην οικοδέσποινα – και πιο αδύναμη – Πασένσε (12:00 ώρα Ελλάδος).

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – ZVL 1886 13-6

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 4-0, 5-4, 2-3

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA