Στο άρθρο της Κυριακής για τον Άρη Γρηγοριάδη και την επιλογή του να ταχθεί στο πλευρό του Κυριάκου Γιαννόπουλου, σας προϊοδεάσαμε για έναν νέο πόλο που έχει δημιουργηθεί ενόψει των εκλογών της ΚΟΕ και τη Δευτέρα επιβεβαιωθήκαμε.

Ο Σπύρος Γιαννιώτης ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την προεδρία της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, με δικό του ψηφοδέλτιο, κάτι που αναμένεται να αλλάξει τα δεδομένα για τις εκλογές, ειδικότερα για όσους γνωρίζουν πώς παίζεται το παιχνίδι των εκλογών και όχι για εκείνους που νομίζουν ότι ξέρουν…

Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης ανακοίνωσε ότι με ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για τον Υγρό Στίβο και με την ομάδα που δημιουργεί, έχει στόχο την ανάπτυξη των αθλημάτων μας.

Το μήνυμα του Έλληνα Ολυμπιονίκη στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

«Πριν από τρεις δεκαετίες ξεκίνησα ένα ταξίδι, με αφετηρία το νησί μου την Κέρκυρα και με σημαντικούς ενδιάμεσους σταθμούς τη Θεσσαλονίκη, την Αθήνα, τον Πειραιά και 5 Ολυμπιακές πόλεις. Ο πρώτος κύκλος του ταξιδιού μου αυτού ολοκληρώθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ριο, το 2016, με ένα ολυμπιακό μετάλλιο, έτσι όπως ονειρεύεται κάθε αθλητής.

Σήμερα ξεκινάω ένα δεύτερο ταξίδι, διεκδικώντας την προεδρία της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, ελπίζοντας ότι θα είναι το ίδιο μεγάλο και το ίδιο συναρπαστικό με αυτό που βίωσα ως αθλητής.
Συχνά λέω ότι όλοι οι αθλητές που δημιουργήσαμε με τα χρόνια μια δεύτερη οικογένεια, αυτή του αθλήματός μας, έχουμε μια υποχρέωση απέναντι της. Έχω ζήσει και ζω την πραγματικότητα του αθλητισμού στην Ελλάδα, με τις δυνατές στιγμές χαράς και τις απογοητεύσεις, με τα προβλήματα αλλά και τη δημιουργία.
Τη δύναμη που ένιωθα ως αθλητής για να ξεπεράσω τις δυσκολίες και τα εμπόδια, τη νιώθω και σήμερα για να βρίσκομαι παρών στη νέα πραγματικότητα του Υγρού Στίβου.
Η αφοσίωσή μου στην αθλητική μου οικογένεια και η γνώση μου θα συνδυαστεί με ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για το σύνολο του Υγρού Στίβου καθώς και με την τεχνογνωσία της ομάδας που δημιουργούμε για να διεκδικήσουμε την ενεργή συμμετοχή μας στην επόμενη ημέρα της κολύμβησης,της υδατοσφαίρισης,της κολύμβησης ανοιχτής θάλασσας, της τεχνικής και της καλλιτεχνικης κολύμβησης, των καταδύσεων.
Το ταξίδι συνεχίζεται…….».
Facebook Comments