Μέσω του #Aquafeed24 θέλησε να τοποθετηθεί ο πρώην παίκτης του Εθνικού Πειραιά και νυν παράγοντας του συλλόγου, Δημήτρης Μαθιόπουλος – πατέρας του Κωνσταντίνου Μαθιόπουλου, σε συνέχεια της ανακοίνωσης του Εθνικού ΟΦΠΦ για το θέμα των επιλογών της Εθνικής Νέων Ανδρών.

«Είμαστε εντυπωσιασμένοι από την επιλογή της Εθνικής Νέων Ανδρών και την κατάφωρη αδικία εις βάρος του αθλητή, Κωνσταντίνου Μαθιόπουλου – του οποίου είμαι πατέρας του. Σε έναν χώρο όπου βρίσκομαι 50 χρόνια, ως αθλητής, ως παράγοντας και ως γιατρός.

Σε μια επιτυχημένη χρονιά, αγωνιζόμενος με τον Εθνικό Πειραιά στην Α1 Κατηγορία, έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο και σημειώνοντας 50 γκολ και συμμετέχοντας στην αγωνιστική παρουσία της ομάδας τόσο στο Πρωτάθλημα, όσο και στο Κύπελλο, είναι απορίας άξιο η μη επιλογή του στην τελική επιλογή της αποστολής που θα εκπροσωπήσει την χώρα μας. Αναρωτιόμαστε αν τα κριτήρια είναι αγωνιστικά ή εξω-αγωνιστικά και είμαστε απογοητευμένοι τόσο για την προσωπική αντιμετώπιση, όσο και για την ομαδική αντιμετώπιση από τον προπονητή και την κολυμβητική ομοσπονδία. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην Εθνική ομάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και ελπίζουμε στο μέλλον να μην υπάρξουν τόσο άδικες και οφθαλμοφανώς άδικες αποφάσεις, που στερούν την επίτευξη των ονείρων και στόχων ενός αθλητή, διακυβεύοντας τα κριτήρια άμιλλας και ανταγωνισμού καθώς επίσης και της ψυχικής ισορροπίας. Εύχομαι να αξιολογηθούν οι ιθύνοντες για τις επιλογές τους όπως αξιολογούνται οι αθλητές για τις ικανότητές τους.

Δημήτρης Μαθιόπουλος».