Καρούντζος: «Από την απόδοση μας θα κριθεί ο αγώνας με τον ΟΥΚ Βόλου»!

by Aquafeed 24

Να αξιοποιήσει την πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση της θέλει η ομάδα πόλο του ΓΣ Περιστερίου, που αντιμετωπίζει εκτός έδρας το Σάββατο (15/1, 16:00) τον ΟΥΚ Βόλου, για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών.

Οι πολίστες του Κώστα Λούδη αποχαιρέτησαν το 2021 με μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί της Βουλιαγμένης και έκαναν πολύ καλό ποδαρικό στη νέα χρονιά κερδίζοντας εντός έδρας τον Υδραϊκό.

«Κλείσαμε την χρονιά πολύ καλά με τη νίκη επί της Βουλιαγμένης και στο ξεκίνημα της νέας σεζόν κερδίσαμε τον Υδραϊκό» υποστήριξε ο Διονύδης Καρούντζος και συνέχισε: «Παρ’ ολ’ αυτά, θεωρώ πως το παιχνίδι με την ομάδα του Βόλου είναι στα μετρα μας και θα κριθεί από την δική μας απόδοση».

Η αναμέτρηση με τον ΟΥΚ Βόλου είναι σύμφωνα με τον περιφερειακό πολίστα του ΓΣΠ μια καλή ευκαιρία για να δείξει ο Σύλλογος που βαδίζει.

«Είναι απο τα παιχνίδια που θα δείξουν που βαδίζουμε και το πόσο σοβαροί είμαστε, δηλαδή με πόση σοβαρότητα προσεγγίζουμε αυτά τα ματς» συμπληρώνει ο Διονύσης Καρούντζος.

Όσο για το τι πρέπει να προσέξει η ομάδα του ΓΣ Περιστερίου κόντρα στον ΟΥΚ Βόλου, επισήμανε: «Θεωρώ ότι έχει έναν καλό ξένο (Λουίς Αράγια) και εκεί πρέπει να ρίξουμε την βαρύτητα μας στην άμυνα, ώστε να μην του επιτρέψουμε να σκοράρει».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA