Καρολίνα Ιωάννου: «Μοναδικός μας στόχος η νίκη κόντρα στον ΑΝΟΓ»!

by Δέσποινα Μπαλαχτάρη

Γεμάτος πείσμα και θέληση, ο «Αυτοκράτορας» έχει στρέψει πλέον αποκλειστικά την προσοχή του στην εξ αναβολής αναμέτρηση της Τετάρτης 09/02, όπου καλείται να πάρει την «ρεβάνς» από τον ΑΝΟ Γλυφάδας (εκτός έδρας), για την 12η Αγωνιστική της Α1 Γυναικών. Η νεαρή μεν, έμπειρη δε, αμυντικός των «κυανόλευκων», Καρολίνα Ιωάννου, μίλησε αποκλειστικά στο ethnikoswaterpolo.gr για την πρόκληση του αυριανού παιχνιδιού, την εξέλιξη αλλά και τους άμεσους στόχους της ομάδας.

Υπενθυμίζουμε ότι ο συγκεκριμένος εξ αναβολής αγώνας φέρει ιδιαίτερη βαθμολογική βαρύτητα για τα κορίτσια του Μάρκο Μίτσιτς, τα οποία αν υπερκεράσουν το «εμπόδιο-ΑΝΟΓ» θα ισοβαθμίσουν στην 3η θέση με την Βουλιαγμένη (25 β.), ενώ τόσο ο Εθνικός όσο και ο ΝΟΒ υπολείπονται 2 αγωνιστικών.

Διαβάστε τις δηλώσεις της «κυανόλευκης» πολίστριας:

«Νομίζω ότι το αυριανό παιχνίδι θα είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό που χάσαμε πριν 3 μήνες, όταν εμείς δεν είχαμε ακόμα δεθεί σαν ομάδα. Από τότε, έχουμε κάνει πολλά βήματα μπροστά, έχουμε δείξει σε πιο επίπεδο μπορούμε να παίξουμε και θέλουμε να συνεχίσουμε να το αποδεικνύουμε. Σίγουρα δεν θα είναι εύκολο γιατί θα παίζουμε στην έδρα τους, παρ ‘όλα αυτά είμαστε έτοιμες. Δεν θέλουμε τίποτα άλλο από τη νίκη, η οποία θα είναι πολύ σημαντική και για την βαθμολογία και για την ψυχολογία μας».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA