Καρέ τίτλων το 2022 για την Προ Ρέκο, κέρδισε την Σαμπαντέλ στο LEN Super Cup!

by Θαλής Νταλακογεώργος

Στο LEN Super Cup η Προ Ρέκο αντιμετώπισε την Σαμπαντέλ και κατέκτησε ακόμη έναν τίτλο, τον συγκεκριμένο για δεύτερη διαδοχική σεζόν, επικρατώντας με σκορ 16-8.

Οι Πρωταθλητές Ευρώπης κέρδισαν το 8ο LEN Super Cup και για δεύτερη φορά στην ιστορία τους το κατέκτησαν back-to-back μιας και το είχαν επαναλάβει το 2007 και 2008. Οι Ιταλοί είναι οι μοναδικοί που έχουν πετύχει κάτι τέτοιο, όπως είναι και οι μόνοι που έχουν βάλει 16 γκολ σε ένα παιχνίδι του θεσμού αυτού με τους ίδιους να διατηρούν το προηγούμενο ρεκόρ με 15 τέρματα πέρυσι. Με αυτόν τον τίτλο η Προ Ρέκο έκανε καρέ τίτλων για την σεζόν 2021-22 κατακτώντας Πρωτάθλημα και Κύπελλο Ιταλίας μαζί με Πρωτάθλημα Ευρώπης και Super Cup.

Με πρωταγωνιστή τον Ντι Φούλβιο η Προ Ρέκο έκανε αυτό το επικό ρεκόρ σε ένα ματς στο οποίο η ομάδα του είχε το πάνω χέρι στο πρώτο ημίχρονο έχοντας το +2 με τη διαφορά να εκτινάσσεται στο τρίτο οκτάλεπτο στο οποίο όχι μόνο δε δέχθηκαν γκολ αλλά είχαν και τη μεγαλύτερη παραγωγικότητα σκοράροντας 5 φορές. Το παιχνίδι είχε κριθεί στο τελευταίο οκτάλεπτο κι έπειτα από το τέλος του ο Ντι Φούλβιο ελλείψει του αρχηγού Ίβοβιτς(τραυματίας) σήκωσε την κούπα.

Οκτάλεπτα:3-1,4-4,5-0,4-3

Προ Ρέκο: Del Lungo, Di Fulvio 4, Zalanki 1, Figlioli 1, Younger 1, Fondelli 1, N.Presciutti, Cannella 2, Iocchi Gratta 3, Velotto, Loncar 1, Hallock 2, Negri

Σαμπαντέλ: Lorrio, Sanahuja 2, Gil, Teclas, Veich, Valera 1, Bertran 1, Cabanas 1, Averka 2, Banicevic 1, Bonet, Bustos, Teclas

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA