Καραμπέτσος: «Πειθαρχημένοι, συγκεντρωμένοι και στο τέλος θα χαμογελάσουμε με την ΑΕΚ»

by Aquafeed 24

Η επιστροφή στις νίκες είναι το ζητούμενο για την ομάδα πόλο του ΓΣ Περιστερίου που υποδέχεται το Σάββατο (19/3, 16:00) στο κολυμβητήριο της «Χωράφας» την ΑΕΚ, για την 4η αγωνιστική της Β’ Φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών.

Έπειτα από τρεις ήττες με ΑΕΚ, Εθνικό και Υδραϊκό, οι πολίστες του Κώστα Λούδη θέλουν να αξιοποιήσουν την έδρα για να ξεπεράσουν το εμπόδιο του «δικεφάλου» σε μια δύσκολη αναμέτρηση.

«Είναι άμεση και επιτακτική ανάγκη η επιστροφή του Περιστερίου στις νίκες» εξηγεί ο τερματοφύλακας του ΓΣΠ Φίλιππος Καραμπέτσος και συνεχίζει: «Η ομάδα μας πρέπει να ανακάμψει ψυχολογικά κάνοντας μια νίκη επί της ΑΕΚ, μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα, ώστε να συνεχίσει την πορεία της στη δεύτερη φάση των play offs όσο γίνεται καλύτερα. Μάλιστα, είναι μια καλή ευκαιρία για να «σπάσουμε» την κακή παράδοση που έχουμε με την συγκεκριμένη ομάδα! Έχουμε δουλέψει καλά δυο εβδομάδες παρά τα μικροπροβλήματα που αντιμετωπίσαμε λόγω ιώσεων. Πιστεύω ότι θα παρουσιαστούμε έτοιμοι, γι’ αυτό το δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι. Χρειαζόμαστε αυτή την ψυχολογική ανάταση, για να συνεχίσουμε την πορεία μας στο πρωτάθλημα».

Όσο για την ΑΕΚ, που επικράτησε στον αγώνα του πρώτου γύρου στην έδρα της, υπογράμμισε: «Η ΑΕΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα που το έχει δείξει ως τώρα. Εμείς από τη μεριά μας πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλα τα κομμάτια του παιχνιδιού. Οι διαφορές είναι μικρές, γι’ αυτό πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι σε όλα τα τακτικά κομμάτια του παιχνιδιού. Να μπούμε στο παιχνίδι και να το ευχαριστηθούμε παίζοντας χωρίς άγχος και στο τέλος θέλω να πιστεύω ότι θα είμαστε εμείς που θα χαμογελάσουμε».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA