Καραγιάννη, Λούδης, Οικονομοπούλου: «Δεν θα γίνουμε πιόνι κανενός»

by Aquafeed 24

Η περίφημη επιστολή των Ολυμπιονικών που τάσσεται υπέρ των κινήσεων του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη φαίνεται ότι ξεσήκωσε αντιδράσεις, καθώς όπως σας είχαμε ενημερώσει ορισμένοι εκ των Olympians που υπέγραφαν την επιστολή, δεν γνώριζαν ότι θα βγει επιστολή, το περιεχόμενο αυτής καθώς και ότι θα μπει η υπογραφή τους από κάτω.

Μετά τον Νίκο Βενετόπουλο, η Ευτυχία Καραγιάννη, ο Κώστας Λούδης και η Κατερίνα Οικονομοπούλου αντέδρασαν δημόσια για την εν λόγω επιστολή και εξέφρασαν την αντίθεση τους ξεκάθαρα, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι δεν πρόκειται να γίνουν πιόνι κανενός και ούτε απειλούνται.

Φυσικά, τόνισαν ότι ποτέ δεν υπέγραψαν την επιστολή.

Αναλυτικά η δημοσίευση της Ευτυχίας Καραγιάννη που συμμερίζονται οι Κώστας Λούδης και Κατερίνα Οικονομοπούλου:

«Έχουμε τοποθετηθεί στο παρελθόν υπέρ του νόμου Αυγενάκη για την αξιοποίηση των ολυμπιονικων στο χώρο του αθλητισμού μετά τη λήξη της αθλητικής τους καριέρας .
Βρισκόμαστε στον χώρο της πισίνας τα τελευταία 40 χρόνια , τα περισσότερα σαν αθλητές , τα τελευταία σαν προπονητές.
Όσοι μας ξέρουν γνωρίζουν καλά πως δεν συνηθίζουμε να εκφραζόμαστε συχνά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης .
Δεν έχουμε γίνει ποτέ και ούτε πρόκειται πιόνι κανενός για πολιτικές αντιπαραθέσεις και διοικητικές διαμάχες! Επίσης προς αποφυγή παρεξηγήσεων δεν απειλούμαστε από κανέναν και λέμε ξεκάθαρα τη γνώμη μας όταν κρίνουμε ότι αυτό είναι αναγκαίο.
Δεν βάλαμε την υπογραφή μας σε καμία επιστολή … ο νοών νοειτω!!!!».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA