Στην Ελλάδα αναμένεται τις επόμενες ημέρες ο Κριστιάν Γκολομέεβ και σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες θα αγωνιστεί κανονικά στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης Ανοιχτής κατηγορίας (Open), που θα διοργανωθεί φέτος σε περιφέρειες και συγκεκριμένα σε Βορρά και Νότο, στις 5 και 6 Αυγούστου.

Ο κορυφαίος εν ενεργεία Έλληνας κολυμβητής, που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 100 ελεύθερο, στο τελευταίο Παγκόσμιο πρωτάθλημα, βρίσκεται αυτόν τον καιρό στο Σαν Ντιέγκο των ΗΠΑ όπου έχει την έδρα του το Club του στην ISL, η Elite. Προετοιμάζεται κανονικά, με προπονήσεις που γίνονται πλέον στην κανονική πισίνα της Elite, καθώς -όπως σας είχαμε γράψει-, μετά την διακοπή λόγω κορωνοϊού, είχε ξεκινήσει να κολυμπάει σε ιδιωτική πισίνα και στη συνέχεια σε σχολική.

Ο 27χρονος κολυμβητής θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα και θα το κάνει το αμέσως επόμενο διάστημα, μαζί με τη σύζυγό του, διότι η κατάσταση με τον κορωνοϊό στις ΗΠΑ έχει αρχίσει πάλι να γίνεται ανεξέλεγκτη, αλλά και επειδή (κυρίως) θέλει να ενισχύσει τον αγαπημένο του σύλλογο, τον Εθνικό Πειραιά, στην προσπάθεια για ανάδειξη στη βαθμολογία του πρωταθλήματος OPEN.

Ο Γκολομέεβ έχει κατακτήσει στην καριέρα του ήδη 18 πανελλήνιους τίτλους (8 στα 100 μ. ελεύθερο, 5 στα 50 μ. ελεύθερο και 5 στα 50 μ. πεταλούδα).

Πηγή: sports3.gr

Facebook Comments